writing-img

6.rojstni dan

clock-img

09.03.2006, 10:13

clock-img

Anonimen

Kaj pripraviti za zabavo 6-7 letnikov? Zabava bo doma. Bilo jih bo 10-15.
Kaj pa pripraviti razen torte in pizze?
Preznujemo čez 2 tedna in kot kaže vreme bomo bili kar v hišiuser posted image .

Prosim nasvete.

clock-img

09.03.2006, 12:14

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Od Pečjaka kupim zmrznjene žepke - pizze. Pri nas vedno zažgejo. Drugače pa so tudi kakšni obloženi kruhki super. Jaz pa ponavadi tudi kaj spečem. V glavnem so še vedno pohvalili postrežbo.

clock-img

09.03.2006, 13:51

clock-img

Anonimen

Tele žepke pa še nisem videla.user posted image grem potem pogledat kako izgleda. Ideja je pa super.

clock-img

09.03.2006, 13:56

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Verjetno poznaš čokoladne žepke (ta male). To je pa isto, samo da je nadev kot pri pizzi. So pa dobri, pa še dela nimaš nič (spečeš v pečici). Pa kupi kar malo več iz naših izkušenj!

clock-img

09.03.2006, 17:18

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moji vsi 3 otroci imajo RD, ko bi naj bilo toplo- da ne rabimo bit notri. user posted image
Mi pizzo pečemo kar doma (imamo krušno peč zunaj), drugače pa bi naročili oz kupili v pizzerii. Navadno spečemo še kakšne čevapčiče in hrenovke - to otroci radi jedo. Lahko pa narediš tudi hot-doge ali hamburgerje in pomfri. user posted image
Jaz spečem (če mi je user posted image ) šamrole - nikoli ne ostanejo user posted image , sicer pa radi grizejo še kokice - iz mikrovalovke.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.04.2006, 16:32

clock-img

Ceca

pencil-img

64

Za 6. rojstni dan mojega sina smo organizirali zabavo v naši hiši in delno na vrtu. Naročili smo pizze in naredili sendviče za otroke, od pijače pa smo imeli sadne sokove in gazirane pijače. Na voljo so imeli televizijo z DVD-jem in računalnik ter glasbo po želji. Zabava je trajala od 16-ih do 20-ih. Torto smo naročili in je bila v obliki Ferrarija na sinovo željo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem