ledenaa in Bety, super vaju je brati. In se z vama stirnjam, M1987, upam, da kmalu "najdeš" svojega dojenčka in se čimbolje ujameta.
Betyina "metoda" se mi zdi super in se jo bom malo lotila. Doma imam 9-mesečno deklico, ki mi tudi povzroča skrbi, predvsem je zdaj začela manj spati čez dan. Prej je spala na 3ure, zdaj je pa zjutraj še prezgodaj, če jo dam po 3urah bedenja spat in tako poskušam nekako po kosilu. A se včasih zgodi, da je pa to že preveč in mi zato noče pojesti kosila
, kar je pa prej nama vedno šlo. Pa tudi malo, premalo spi, po kosilu nekako 1 uro in potem komaj komaj preživi do 7. ure, ko je naš čas za spat. To uro imamo skoraj od začetka, tako sem se odločila, da jo zmeraj dajem spat ob isti uri in z uspavanjem skoraj nimamo problemov. Bi jo potem vmes še enkrat dala spat, a noče in noče. Kar ne vem, kako naj to rešimo. ČE gremo ven z vozičkom, še zaspi, a tudi to včasih ne uspe.
Seveda imamo problem tudi z nočnim spanjem, o čemer tudi tukaj berem. Razen ene parkrat, ko je res pri 3 mesecih prespala skoraj celo noč, še od takrat nismo spali v kosu
. Se doji in tako ji nekako po občutku dam jesti 2krat - če se samo dvakrat zbudi, sicer poskušam z dudo, a mi je z dudo ne uspe vedno zamotit. Včasih potem prebedimo dolgo uro in več, ker se razburi. Še čakamo, da bomo spali. Zdaj sem čisto zasenčila M1987
, a se malo navezuje naš problem na njenega, pa sem se razpisala, o ritmu torej.