cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

3 mesečnik noče jest

clock-img

03.11.2006, 14:05

clock-img

smokvica

pencil-img

121

mam problem mojuser posted image  bo jutri star 3 mesece pa razen ponoči sploh noče jest pei meni če pa že,potem čez 5 minut vse ven pljune,nevem začel se je močno slinit in zgleda da ga dlesni srbijo,a je možno da so bradavice premehke in zato noče vlečt,če mu pa dam moje mleko po flaši pa vse spije brez pluvanja,a mislite da če bi dala une silikonske nastavke gor nama bi šlo,a ma katera iskušnje s njimi?

_____________________________

razveseljujeta me Urška in Žiga

clock-img

03.11.2006, 16:49

clock-img

dvojčicat

pencil-img

26

Probaj. Pri nas smo na začetku uporabljali silikonske nastavke, ker mala ni in ni znala zagrabit bradavice. Z nastavkom je pa šlo in se je po cca. enem mesecu naučila vlečt brez nastavka.

lp.

clock-img

03.11.2006, 22:51

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

To se nekaj prdijo pri 3m. Tudi naš newborn, ki bo jutri star 3muser posted image user posted image user posted image , kar okrog zija, iz zizalanda mu pa tako šprica, da ga kar naprej preoblačim, mu teče za vrat, pa bo bradi, on pa se obrne za vsakim zvokomuser posted image  Jih je okolica začela zanimati, je pa zato ponoči toliko lepše vlečt, recimo ene 4x čez noč, vsaj pri nas, a neuser posted image ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem