cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

3 letnik in pitje po flaški

clock-img

13.11.2018, 07:14

clock-img

miška15

pencil-img

1

Sem mamica 3 let starega fantka in sem že poleg dojenja že od samega začetka dodajala mleko v flaški.
Fantek se je pri 8h mesecih tudi sam odstavil....flaško pa obdržal do danes.
To je seveda tudi problem ki ga danes izpostavljam!
Flaško 3 dcl popije zvečer pred spanjem in ponoči proti jutru...včasih čez dan, če se želi potolažit.
Problem je, ker od malega ne je prav veliko oz. ne je raznovrstne hrane.
Tudi če mu mleka kdaj ne dam ne poje zato nič več druge hrane. Psihologinja pri 3 letni sistematiki
mi reče TAKOJ odstavit flaško jaz pa to ne vem ravno kako se tega lotit, ker če jo slučajno ne dobi
dela veliko histerijo. Probala sem nadomestiti z čajem ali vodo in tega ne sprejme.
Naj povem da ima fantek močno voljo in je vztrajen do konca in še več. Je zdrav fantek.
Pripravljen seje dreti po več ur in ustvarjat histerijo! Sprašujem kaj je tako hudo narobe da popije še
mleko za tolažbo, nekateri imajo dude, ninice ipd...on nima drugega. Naj mi prosim to nekdo razloži
zakaj otroka pripraviti do histerije zaradi odstavljanja... Hvala za mnenja

clock-img

18.12.2018, 10:42

clock-img

Michonne RR

pencil-img

85

Hej,

Kaj pa, če mu mleko ponudiš v kozarčku? Morda prerežeš cucelj in rečeš, da se je pokvarila in da bosta kupila drugo, potem pač "pozabiš" kupit?

clock-img

18.12.2018, 14:50

clock-img

Inod

pencil-img

63

Jaz bi edino pazila da mleka po flaski ne pije v ležečem stanju.

clock-img

19.12.2018, 12:46

clock-img

Sunshine357

pencil-img

22

Kot je že zgoraj napisano, bi jaz odstranila flaško, naj spije mleko iz kozarca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem