cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

3 avtosedeži v avto??

clock-img

09.09.2008, 08:58

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Ker bomo dobili še enega dojenčkauser posted image , me zanima kateri avto bi vi kupili, da gredo notri 3 avtosedežiuser posted image , če bi imeli na voljo le cca. 10.000 EURuser posted image ? Rabljen mora sigurno biti, samo ne vem, kateri model in koliko star avto?? Pliz help

clock-img

09.09.2008, 09:05

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Sestrična ima Opel Astra karavan in ima notri 3 sedeže.

clock-img

09.09.2008, 09:07

clock-img

Anonimen

Evo jaz ti svetujem Citroen C8, mi ga imamo in gredo zadaj komot trije sedezi.

Tukaj imas recimo 3rabljene za caa 10000eur

http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki_index.asp

clock-img

09.09.2008, 09:21

clock-img

Anonimen

http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki.asp

Osebno bi vzela al mazdo5(sam je predraga), al pa xaro picasso.
Najbolj mi je pa všeč in zelo uporaben pri več otrocih.....Chrlysler Voyager. Pa še poceni.

clock-img

09.09.2008, 09:22

clock-img

smrček

pencil-img

699

Trenutno imamo WV Pasata in glih tako gredo notri 3 sedeži, vendar zelo na tesnouser posted image , ko bodo pa male ročice segle tudi ven iz jajčke bo pa kriza. Odločava sva se za nakup enoprostorca, ker so zadaj trije enako široki sedeži, v ožjem izboru sta VW Touran in Ford S-max (samo na zadetek na tomboli še čakavauser posted image ).

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

09.09.2008, 09:37

clock-img

ugi

pencil-img

843

Če bi rabila tolk prostora bi definitivno bila to KIA CARNIVAL. Pa še dost solidne cene so cca. 9.500 za 6 let staro.

clock-img

09.09.2008, 09:43

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: ugi

Če bi rabila tolk prostora bi definitivno bila to KIA CARNIVAL. Pa še dost solidne cene so cca. 9.500 za 6 let staro.

Mi smo dali za 3 leta staro 10.000€. Jo imamo sedaj tretje leto in je res super naložba, fajn avto in predvsem veliko, veliko prostora. Kot vedno rečem, za malo denarja veliko muzike.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

09.09.2008, 09:53

clock-img

ugi

pencil-img

843

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: ugi

Mi smo dali za 3 leta staro 10.000€. Jo imamo sedaj tretje leto in je res super naložba, fajn avto in predvsem veliko, veliko prostora. Kot vedno rečem, za malo denarja veliko muzike.

A res. Noro. user posted image Jaz sem kupovala Kio Sportage pred tremi leti za 600.000 SIT (2.500 EUR) staro 11 let. user posted image Zdej bo stara že 15 let in smo ful zadovoljni. user posted image

clock-img

09.09.2008, 10:25

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Mi smo kupili renault espace. Zelo zadovoljni, trije so zadaj komot. Je pa bil 12.500 E, 5 let star, 40.000 KM. Pa malo hrbtenico prišparaš, ker se ni treba tolko sklanjat, ko privezuješ otroke.

clock-img

09.09.2008, 11:51

clock-img

mala

pencil-img

913

Tudi v  R Kangoo-ja grejo trije sedeži, bi pa za ta denar dobili kakšno leto ali dve starega. Drugače pa imamo mi R Scenica in smo zelo zadovoljni.

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

clock-img

09.09.2008, 11:54

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Mi imamo picasso-ta in grejo komot trije not,če pa bi lahko bi imela picasso 4!

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

09.09.2008, 13:05

clock-img

76suza

pencil-img

71

Mi vozimo Corolo verso. Grejo trije sedeži komot zadaj, da še tretjo vrsto imamo za rezervo.

clock-img

09.09.2008, 14:41

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

velike avte ima Kia, pa Seat, pa WV.... v glavnem se da kar nekaj najti.

se mi pa zdi pomembno vprašanje: a so vam samo sedeži pomembni, ali tudi kam spraviti vso opremo treh malih otrok.....

clock-img

10.09.2008, 14:10

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Hvala vsem za nasveteuser posted image . Sem dobila kar nekaj predlogov avtov, na katere sploh nisem pomislilauser posted image . Sedaj pa v akcijouser posted image user posted image user posted image nakupa in keširatuser posted image !

clock-img

10.09.2008, 14:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki.asp

Osebno bi vzela al mazdo5(sam je predraga), al pa xaro picasso.
Najbolj mi je pa všeč in zelo uporaben pri več otrocih.....Chrlysler Voyager. Pa še poceni.

Midva imava Mazdo5 (tanovo), pa se mi ne zdi, da bi šli zadaj 3je sedeži, ker je tasrednji v 2. vrsti bolj provizoriš in tak ozek, ker drsna vrata veliko prostora vzamejo. V 3. vrsto pa baje ni priporočljivo stolčka montirat ... isofix je itak sam spredaj na sopotnikovem sedežu in v 2. vrsti na stranskih dveh.

Grejo pa v Berlingota ali Partnerja tudi trije v eno vrsto. Pa v Toyoto Picnic tudi se mi zdi, sam ta je že malo starejši model.

clock-img

10.09.2008, 23:39

clock-img

liljana

pencil-img

16

V Ford Galaxy gredo tudi trije sedezi v drugo vrsto, ali pa das starejsa dva v zadnjo vrsto in dojencka v drugo. V prtljazniku pa je se vedno prostor za vozicek in nekaj malenkosti.

clock-img

11.09.2008, 00:51

clock-img

dmavrel

pencil-img

168

Midva sva lani kupila peguet 307 break star 3 leta in sva dala 9.500eur! Imava tri otroke in tako imamo 3 avtosedeže in gredo lepo notri - zadaj!

clock-img

11.09.2008, 06:15

clock-img

zima07

pencil-img

869

Mi imamo Berlingota user posted image  user posted image ...Sicer res ni lep avto, uporaben pa zelo....Predvsem super je visok prtljažnik-Npr. voziček samo zapelješ not...Cena je pa tud sprejemljivauser posted image ... 

clock-img

15.09.2008, 11:58

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Fiat Doblo- dovolj prostora za avtosedeže in za vso prtljago.user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

12.01.2009, 09:57

clock-img

gruffalo

pencil-img

25

Ford Galaxy  user posted image , star 4l, stal 15.000, smo ful zadovoljni z njim! Sploh pa je super, ko lahko vso kramo zmečeš v prtljažnik, pa še vedno ostane plac. Od zdaj kupujemo samo še enoprostorce.

clock-img

07.08.2009, 18:48

clock-img

sanosan

pencil-img

409

Imam eno vprašanje za vse tiste, ki vozite tri avtosedeže v drugi vrsti in sicer kakšne avtosedeže imate. Mi smo merili naše 3 (dva concord trimax in en concort lift pro), pa smo malo skeptični, da bi šli vsi trije notri.

Hvala za odgovore!

lp

clock-img

05.12.2009, 14:35

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Eno vprašanje:
ali grejo 3 avtosedeži zadaj v Chevrole Aveo?

clock-img

30.12.2009, 14:45

clock-img

aknela123

pencil-img

670

mi smo imeli Renault Scenica, letnik 2005 in enega otroka. letos smo dobili dvojčke in Scenic nam je postal premajhen za tri avtosedeže in za voziček za dvojčke. Tako smo nabavili dve leti starega Forda Galaxy, je kar prostoren, ima sedem sedežev da lahko vzamemo še babico in dedka, meni pa je še vedno žal za mojim senikom. Bil mi je najboljši avto doslej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem