cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

3D UZ

clock-img

13.12.2007, 13:34

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Punce rabim vašo pomočuser posted image

Kdaj je pri dvojčkih najboljše iti na 3D UZ - kdaj je vidljivost najboljša. Ko sem bila na nuhalni mi je bilo rečeno da okoli 18 tedna. A ni to malo hitro, glede na to da je pri enojčkih baje najbolje iti tam okoli 25 tednauser posted image

Lp
Skye

clock-img

13.12.2007, 16:53

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Meni je dr. pelkičeva rekla na NS, da naj pridem v  26. tednu, ker se takrat najlepše vidi. A, boš ti šla? jaz najbrž ne bom, ker mi itak moj G dela Uz vsake 4 tedne.

clock-img

14.12.2007, 23:50

clock-img

patricija4

pencil-img

22

Jaz sem bila pri Pelkičevi na 3D v 24 tednu in se je zelo slabo videlo, ker je bilo že tako polno, da se res ni nič videlo. Škoda, pri svoji ginekologinji pa sem imela na vsakem pregledu ultrazvok, pa še vsakič na pregledu v porodnišnici.

clock-img

19.12.2007, 14:27

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Punce hvala za odgovor. Sem se že naročila...imam ga 29.12. No bomo videli kaj se bo videlouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem