Lara, naključno sem odprla knjigo in sedaj ti naštevam nekaj iger: kako izdelati družinsko knjigo rekordov, družinsko zastavo, družinski časopis, družinski grb, družinski koledar, družinsko drevo (igre so po abecedi ), kako izdelati gozdni nakit (krona iz listja, zapestnica iz semen), herbarij, kako izdelati kitaro iz škatle za čevlje in gumic ... skratka 365 različnih zamisli.
Knjiga mi je všeč predvsem zaradi tega, ker ti daje veliko idej, kaj lahko storiš s stvarmi, ki jih običajno mečemo proč - škatle, darilni papir, jogurtovi lončki, kartoni od mleka, jajc, tone prospektov, ki jih vsak dan pobiramo iz poštnih nabiralnikov, lahko uporabimo za izdelavo različnih albumov, slikanic, kart in podobnih zadev. Za večino iger iz knjige je moj metuljček še premajhen, vendar sem knjigo vseeno kupila, ker bi jo drugače čez nekaj let povsod iskala in je gotovo ne bi nikjer našla. Po mojem mnenju je knjiga najprimernejša za otroke, starejše od treh let.
Jaz knjigo priporočam, vendar si jo vseeno v knjigarni najprej oglej. Ljudje smo si namreč zelo različni in vem, da vsaj trem prijateljicam, ki jim "ustvarjanje" ne gre ravno najbolj od rok, knjiga gotovo ne bi bila všeč.
Nea, razlika v ceni je občutna. Če dobro obvladaš angleščino, jo kar naroči, ker je knjiga namenjena staršem. Jaz sem jo kupila v Svetu knjige.