cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

356 dni brez televizije

clock-img

20.03.2007, 11:54

clock-img

Majabo

pencil-img

553

Zanimajo me naslovi dobrih knjig v katerih najdete ideje kako zamotiti malčke, jih motivirati za ročne spretnosti ali pa pač samo uživati kak dan tudi brez tvja.

Kje torej dobivate ideje in kaj je vašim otrok najbolj včeč? user posted image

pri našem 22 mesečniku so 'in' samo garaže, torej zalepim različne skatljice na trdo podlago...pa je za nekaj časa mir. user posted image

clock-img

20.03.2007, 12:05

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Ne vem, ali si izbrala naslov teme naključno ali ne, ampak jaz sem pred nekaj meseci kupila v naslovu omenjeno knjigo 365 dni brez televizije in tam so res odlične in preproste ideje za preživljanje prostega časa.

Pred kratkim pa sem v knjigarni zasledila še nekaj knjig na to temo:
- Otroške zabave in igre
- Imenitna knjiga za sončne dni
- Imenitna knjiga za deževne dni
- Imenitna knjiga iger
- Moja prva ustvarjalna knjiga.

clock-img

20.03.2007, 12:15

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

A 9 dni v letu je pa dovoljena televizija?user posted image

Malo heca,pa brez zamere.

Mi jo zelomalo gledamo. Razne kocke, knjigice, sestavljanke, vlakci, pojemo, poslušamo pesmice, če je lepo vreme gremo ven..

clock-img

20.03.2007, 13:20

clock-img

Majabo

pencil-img

553

Ni naključje :-) baje je dobra, je pa še nimam.
No saj smo tudi mi veliko uzunaj, vendar kadar nismo...mali zahteva dvd od Nodija, to bi lahko ...non stop
torej potrebujem ideje da preusmerim pozornost :-) bitka z Nodijem bo težka user posted image

clock-img

20.03.2007, 13:34

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Pri nas je tudi Nodi zakon... Pa glej ga zlomka, sam prižge TV in tudi DVD... Tako, da ga morava prav izključiti iz elekrtične napeljave, potem pa deluje...user posted image user posted image user posted image

LP A

clock-img

20.03.2007, 20:44

clock-img

Anonimen

metuljček cekinček a bi zaupala kako zabavo iz te knjige?

clock-img

21.03.2007, 11:27

clock-img

Nea

pencil-img

762

Glejte, kaksna razlika v ceni:
http://www.ciciklub.si/article.aspx?articleid=53226

in
na Nemskem amazonu

metuljček cekinček - daj povej ce se jo splaca kupit.

Nea

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 21.3.2007 14:19:42 >

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

clock-img

21.03.2007, 20:27

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Lara, naključno sem odprla knjigo in sedaj ti naštevam nekaj iger: kako izdelati družinsko knjigo rekordov, družinsko zastavo, družinski časopis, družinski grb, družinski koledar, družinsko drevo (igre so po abecedi user posted image ), kako izdelati gozdni nakit (krona iz listja, zapestnica iz semen), herbarij, kako izdelati kitaro iz škatle za čevlje in gumic ... skratka 365 različnih zamisli.

Knjiga mi je všeč predvsem zaradi tega, ker ti daje veliko idej, kaj lahko storiš s stvarmi, ki jih običajno mečemo proč - škatle, darilni papir, jogurtovi lončki, kartoni od mleka, jajc, tone prospektov, ki jih vsak dan pobiramo iz poštnih nabiralnikov, lahko uporabimo za izdelavo različnih albumov, slikanic, kart in podobnih zadev. Za večino iger iz knjige je moj metuljček še premajhen, vendar sem knjigo vseeno kupila, ker bi jo drugače čez nekaj let povsod iskala in je gotovo ne bi nikjer našla. Po mojem mnenju je knjiga najprimernejša za otroke, starejše od treh let.

Jaz knjigo priporočam, vendar si jo vseeno v knjigarni najprej oglej. Ljudje smo si namreč zelo različni in vem, da vsaj trem prijateljicam, ki jim "ustvarjanje" ne gre ravno najbolj od rok, knjiga gotovo ne bi bila všeč.

Nea, razlika v ceni je občutna. Če dobro obvladaš angleščino, jo kar naroči, ker je knjiga namenjena staršem. Jaz sem jo kupila v Svetu knjige.

clock-img

06.04.2007, 14:19

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Mi smo pa res 356+9 dni na leto brez televizijeuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem