cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

2 messengerja na enem računalniku

clock-img

21.04.2007, 13:25

clock-img

Anonimen

sedaj imava s šolarko vsaka svoj messenger na računalniku,jaz windows live mesenger,  ona pa windows messenger. pa bi rada imela takega kot jaz,ko je več smajlijev,mežikov,slikic,...
ali imava lahko vsaka svojega na istem računalniku ? ali kako naj to narediva?

clock-img

21.04.2007, 13:47

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

lahko imata,ampak ne moreta biti istočasno gor.saj imaš na msn-ju vpiši se z drugim naslovom

clock-img

21.04.2007, 14:33

clock-img

Anonimen

no,pa sej to me je skrbelo...
se pravi,da če hočeva biti obe istočasno dosegljivi,je edina rešitev,da ostane ona na w.messengerju,jaz pa na w.live messengerju.
ok,se bo sprijaznila s tem...
tenx.

clock-img

01.05.2007, 20:45

clock-img

Anonimen

Če se ne motim windows msn kar izbrišeš dol iz računalnika pa ti kar live ostane, saj je vseeno v katerega se prijavljata, v vsakem msn sprejme up.ime in geslo. To, da imata dva različna je sama zmešnjava in nič druga. Pa nov je itak dosti boljši, kar naj se v tega prijavlja, kot ga ti uporabljaš, onega pa v nadzorni plošči pod dodaj in odstrani programe izbriši,če se bo dalo. Vsakih se dogaja tudi to, da se pojavljata kar oba kot ikonici v desnem spodnjem kotu, tako, da zna to biti prav nadležno.

clock-img

01.05.2007, 20:56

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Obe sta lahko istočasno vpisane, samo že na začetku, je treba odpreti vsaki svoj račun,..in potem takoj na začetku klikneš na svoje ime in imaš svoje namizje in vse...tako da gre.

clock-img

01.05.2007, 23:21

clock-img

Anonimen

Babygirl, to imata potem vsaka svoj profil in nima veze z MSNjem.

Ce hoceta bit prijavljeni OBE HKRATI, zal potrebujes Windows msn in MSN Live. Ali pa zloadaj hcerki yahoo messsenger - ima lahko tudi kontakte z W. MSN-jem in polno lepih smajlov je (samo dodajat jih ne mores, imas pa veliiiiiiko vec mezikov).

LP, Ribica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem