cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

2 botra istega spola, v kateri župniji??

clock-img

03.03.2007, 15:24

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

o.k. mi smo našemu župniku omenl da bi imeli dva moška botra pa pravi da se to neda???Kje so vam pa to pustil, da ste imeli dve ženski za botrce, v kateri župniji, ker bi se mal šli zagovarjatuser posted image
Hvala

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

03.03.2007, 15:29

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Seveda se da, kaj pa  klobasa, problem je, če ni vse vredu z zakramenti 

clock-img

03.03.2007, 15:42

clock-img

čaki

pencil-img

1009

moja nečakinja ima dve botri.
lahko mi pišeš na ZS ampak šele v pon. pridem.

clock-img

03.03.2007, 15:52

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Evole - odgovor iz prve roke - sem namreč vprašala prijatelja, ki je duhovnik:

v cerkvenem zakoniku prav piše, da če sta 2 botra, morata biti  moški in ženska.

Je pa še rekel, da on bi to rešil tako, da bi se eno vpisalo kot botro, druga bi bila pa spremljevalka.

Ko sem ga še vprašala zakaj so potem po različnih župnijah različne zahteve, je rekel, da pač zakonik je 1 - in zgleda da vsi ne poznajo dovolj zadev.

clock-img

03.03.2007, 19:14

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

Moja hčerka ima tudi 2 botrici. Ni blo nobenga problema.

clock-img

03.03.2007, 19:36

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Pri nas imaš lahko dva botra istega spola.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

05.03.2007, 08:32

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

Naš g. župnik je rekel da morata biti obvezno dva botra in to moški in ženska user posted image  Je pa fora, ker oba bota dobro pozna in so tudi prijatelji, oba hodita k maši in imasta vse zakramente...
v kateri župniji ste pa oz. v katerem kraju ste dali krstiti vaše otroke??

Drugače ga bomo pa ko se bomo šli menit vprašali to za botra in za spremljevalca, če bo bil za to slučajnouser posted image

pa še kao družinski prijatelj je tale nš župnik user posted image  (ok tale hudiček ni ravno za tle zravn ampak vseeno)

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

06.03.2007, 18:06

clock-img

čaki

pencil-img

1009

tko iz prve roke: jaz in še ena sva bili botrice-torej dve ženski
moja otroka pa imata vsak samo po enega botra

clock-img

06.03.2007, 18:11

clock-img

Anonimen

Moj sin ima obe babici za krstni botri. Prav nihče ni niti omenil, da morata biti botra nasprotnega spola user posted image user posted image user posted image . Krščen je v Ribnici.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem