cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

24 ur

clock-img

29.09.2005, 14:57

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ste vidle mogoče prispevek v včerajšnjih 24 ur? Je kazalo neke dohtarje iz Ljubljanske porodnišnice oz. njene intenzivne. Baje se je letos že do sedaj rodilo več nedonošenčkov kot se jih je lani celo leto. Ful jim primankuje opreme in prostora!!

clock-img

29.09.2005, 15:00

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ja, kriza. Ubogi revčki majčkeni.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

29.09.2005, 15:06

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Sem gledala, pa smo hitro premaknili, ker je gledala tudi Sara (4,5 let). Ne vem, če sem reagirala prav, ampak nočem, da ima predstavo o dojenčkih s cevkami in v steklenih posteljicah, ko sem tik pred porodom. Nebi ji znala lepo pojasnit, da se nebi bala za našega dojenčka in še kaj razglabljala v svoji mali glavici.

Res so boščki. Hvala bogu, da jim znajo pomagat.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

29.09.2005, 15:43

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Res ne vem kam se jim tolk mudi... namesto da bi ostali na toplem v maminem bušiju še kak mesec, srčki mali. user posted image

clock-img

30.09.2005, 16:49

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Pa ni problem samo v pomanjkanju prostora in zastareli opremi. Veliko nujno potrebne opreme jim celo manjka. Res je sramota za celo državo, da intenzivni oddelek Ljubljanske porodnišnice nima denarja niti za Ultrazvok, ki se jim je pred 14 dnevi pokvaril in zdaj so brez! user posted image   Sploh ne vem kako preglejujejo male pikece. Ko je bila tam moja Lea so ji UZ delali vsak teden (glavica, srček,...).
Pa za aparat, ki pomaga malčkom dihati, morajo sami zbirati denar. Katastrofa!

Evo link na njihovo stran, kjer zbirajo denar,...
http://www.nedonosencek.net/forum/viewtopic.php?t=37

Že v začetku leta, ko je bila Lea na EINT je bla gužva, zdaj je pa menda še huje. Res ne vem kaj se dogaja, da se tem pikcem tako mudi na svet,... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem