cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

1 M po ss

clock-img

18.07.2008, 17:47

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

jaz sem dobila prvo menstruacijo 35 dan od ss v 9 tednu. Ful bi rada delala na otročku čim prej, kaj mislite po koliko menstruacijah začeti, da  ne bi imela večje možnosti za ss tudi v drugo. pregled pri ginekologu imam v začetku avg.
Hvala za odgovore.
Lp,

MIA

clock-img

18.07.2008, 17:57

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Jst sm samo 1 menstruacijo počakala, pa ni blo nč narobe, še ni žal nič ratalo...

clock-img

18.07.2008, 18:18

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Meni so rekli maja po ss, da lahko počakava samo eno M. Pa nisva nič pazila, ker sva itak mislila, da se ne bo prijelo, pa se je. Takoj prvi mesec sem zanosila in žal imela spet ss. Verjetno po svoji krivdi, ker sva bila prehitra,ampak, pač, neučakanost. Zdej drugi mesec sva spet v akciji in upam na user posted image
Držim pesti, da čim prej zagledaš plusek.user posted image

clock-img

18.07.2008, 21:06

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni je po abraziji v 10t G rekla, naj počakam prvo M in potem spet veselo na delo. Zanosila sem po 2.M in uspešno donosila.

clock-img

18.07.2008, 21:46

clock-img

Anonimen

men so pa rekli, da morm počakat 3-6M, ss, pa sem imela v 17T

clock-img

18.07.2008, 21:48

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

gantar, od 10-ih G jih 5 ne reče isto!

Za splav je meni rekla G počakat 1 M, ko sem v 32t rodila pa, da naj s ponovno zanositvijo počakamo 4-6m.

clock-img

18.07.2008, 22:09

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Res je, dalj časa je trajala nosečnost, dalj časa je bolje počakati. Poznam pa primer, ko je par izgubil otroka na koncu nosečnosti, tako kot jaz, pa sta se odločla, da poskusita takoj ko bo spet mogoče. In žena je zanosla tri mesece po tem porodu in imata sedaj doma približno 2 meseca staro punčko.
Meni se je tole zdelo prehitro. Ampak onadva sta čutila, da je za nju tako dobro in sta tako naredila.

clock-img

20.07.2008, 01:23

clock-img

lindy

pencil-img

937

Midva sva tud počakala eno m. in sem zanosila potem v drugo, sedaj pa čakamo malo princesko, ki pa se ji nikamor ne mudi!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

20.07.2008, 21:43

clock-img

loveforever

pencil-img

554

če bi človek vedel v katerem poizkusu mu bvo ratalo tokrat bi bil preprost odgovor takoj začeti. jaz sem pri prvi nosečnostio potrebovala 9 mesecev da se je primlo, pri drugi 8 in je bil ss, sedaj sem 14 dni po ss in ko bi dobila 1 m in da bi vedela da bom zopet čakala 8 ali 9 mesecev na user posted image , bi začela takoj po 1 m. tako pa nevem in bom počakala vsaj tiste 3 mesece ki je nekakšno povprečje odgovorov vseh ginekologov.
želela sem imeti  dobri 2 leti razlike med otrokoma, a žal ne bo nič. avgusta bo moja hčerkica stara 2 leti, jaz pa šele  novembra začnem delati na novemu in potem kakih 9 mesecev čakat da rata, 9 mesecev nosit,.... ja bomo imeli podvojeno dvoletno razliko. vsaka čast tistim ki si lahko izmišljujejo razlikouser posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 12:02

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

men je G rekel 3 mesece in sav se odločila da počakava...po 3 M greva prec v postopek...IUI.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem