cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

15-mesečnik prešaltal nazaj na samo mleko???

clock-img

15.02.2012, 23:00

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Naš 15-mesečnik je po mojem odhodu v porodnišnico (šli smo po tretjo štručko) kar nehal jesti. Na začetku je dragi mislil, da mu pač slučajno ne paše, ampak zdaj je tako že en teden. Ko sem prišla domov, se je prisesal kot zmešan in zdaj vsak dan popije fuuul mleka (vsako jutro ima 10 kil težko plenico in čisto polulano pižamo) in noče ničesar drugega, mogoče edino kakšen piškot, prej je pa ful lepo jedel skoraj vse reči. Dojil bi se rad tudi čez dan. Zaenkrat še nisem panična, vsekakor pa 15-mesečnik rabi še marsikaj drugega kot je mamino mleko. Videti sicer ni nič shujšan. Kako ga naj spet navadimo na običajno prehrano?

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

clock-img

15.02.2012, 23:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.02.2012, 08:36

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Roberta, mi je všeč tvoj podpis user posted image .

Po mojem tudi gre za stres ob novem bratcu/sestrici....probaj ga še bolj cartat (v kolikor ti uspe pri treh čmrljih) kot ponavadi. Jaz sem tudi tretja sreča,user posted image  in je moj bratec pri štirih dobil stekleničko nazaj za par dni...

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

16.02.2012, 09:18

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Joj, pri meni se bo čez dobra 2 meseca hotel 2,5 letnik nazaj priklopit user posted image user posted image user posted image user posted image nekako ne dvomim v to, ker že zdaj kaže težnje, da bi bil dojenček in mi reče, da bo priklopnik... 

clock-img

16.02.2012, 12:20

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Naš 15-mesečnik je po mojem odhodu v porodnišnico (šli smo po tretjo štručko) kar nehal jesti. Na začetku je dragi mislil, da mu pač slučajno ne paše, ampak zdaj je tako že en teden. Ko sem prišla domov, se je prisesal kot zmešan in zdaj vsak dan popije fuuul mleka (vsako jutro ima 10 kil težko plenico in čisto polulano pižamo) in noče ničesar drugega, mogoče edino kakšen piškot, prej je pa ful lepo jedel skoraj vse reči. Dojil bi se rad tudi čez dan. Zaenkrat še nisem panična, vsekakor pa 15-mesečnik rabi še marsikaj drugega kot je mamino mleko. Videti sicer ni nič shujšan. Kako ga naj spet navadimo na običajno prehrano?

Vprašaj za nasvet svetovalko Martino Judež. Tudi sama ima podobne izkušnje, verjamem, da ti bo znala svetovati. Najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/martina-judez_37

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem