cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

1001 cvet ter spar

clock-img

21.12.2008, 21:05

clock-img

buči

pencil-img

4367

Imam 11 kod 1001 cvet ter 4 nalepke Spar. Zamenjala bi jih za mercator ali dm nalepke.

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

21.12.2008, 22:45

clock-img

TAMČI

pencil-img

63

Žal te moram razočarat, ampak kode od čajev boš težko zamenjala, ker letos te nagradne igre ni...

clock-img

22.12.2008, 07:01

clock-img

buči

pencil-img

4367

IZVIRNO SPOROČILO: TAMČI

... letos te nagradne igre ni...

Hvala, nisem vedela, ker so jih ene še vedno zbirale. No, nič zato, če jih katera hoče, jih dam, sparove točke pa vseeno zamnjam.

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

24.12.2008, 18:18

clock-img

poli*

pencil-img

2407

TAMČI- a je sigurno, da nagradne igre ne bo?? Edino letos sem zbrala toliko celih škatlic čajev. ah..

clock-img

25.12.2008, 08:47

clock-img

TAMČI

pencil-img

63

Tako so objavili na svoji spletni strani:  http://www.drogakolinska.si/sl/nagradne_igre

clock-img

09.01.2009, 09:32

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst jih šparam naprej za drugo leto. Letos jih najbrž recesija matra. user posted image

clock-img

12.01.2009, 20:52

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Po moje bo mogla bit še kaka nagradna igra, ker drugače bi jim znala prodaja padet. Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem