cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

100% volna za pletenje

clock-img

03.03.2013, 22:35

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Kaj pletete iz nje? Kako preprečite pikanje?

clock-img

03.03.2013, 23:46

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

A se da preprećit pikanje?

clock-img

03.03.2013, 23:48

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

A se da preprećit pikanje?

Mogoče ja, z vso sodobno tehnologijo? Sprašujem...

clock-img

04.03.2013, 00:34

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

vem da se da volno obdelat da ne pika. ne vem pa če prodajajo tako volno. tle majo ene dolge gate iz 100% volne in ne pikajo. so pa svinjsko drage zarad te posebne obdelave.

če kupiš kašmir, bo kot baby ritka mehka volna - draga pa tud ko žafran user posted image samo res, mam kašmir bolero in je za nosit na golo kožo - fantastično mehka volna user posted image če bi bla bogata bi nosila samo kašmir, nič volne user posted image

clock-img

04.03.2013, 11:37

clock-img

Mamaja

pencil-img

381

Odvisno kakšno 100 % volno kupiš, lahko tudi ne pika.

Jaz za user posted image trenutno pletem eno jopico iz baby merino volne, ki je 100%, pa še superwash, torej jo lahko pereš v pralnem stroju, pa je čudovito mehka in nič ne pika. Ni pa ravno poceni - mislim da je bila 2,90 evra za 25g klopko.

SEm pa spletla tudi odejico iz 100% volne Milly, ta pa malo pika, a tudi ni krize. Če bo dete to motilo, jo bom na eni strani podložila z blagom/termo velurjem, pa bo... To odejico je pa treba prat ročno, ne v stroju.

clock-img

04.03.2013, 20:37

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: Mamaja

OJaz za user posted image trenutno pletem eno jopico iz baby merino volne, ki je 100%, pa še superwash, torej jo lahko pereš v pralnem stroju, pa je čudovito mehka in nič ne pika. Ni pa ravno poceni - mislim da je bila 2,90 evra za 25g klopko.

Prav tako se ji reče? Ali ima kakšno ime in kje si jo kupila?

clock-img

04.03.2013, 23:11

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ja stana, reče se merino. merino je najfinejša volna (merino je vrsta ovce).
http://sl.wikipedia.org/wiki/Merino

poglej mal tlele razne volnene preje, majo tud alpako, merino, kameljo.. kr fensi preje v glavnem
http://naturaland.moja-kosarica.si/si/kategorija/64/volna-za-pletenje-in-pripomocki/

clock-img

05.03.2013, 15:31

clock-img

Mamaja

pencil-img

381

Stanislava, ja ime volne je Baby merino. Kupila sem jo v trgovini (pozabila ime) v mercator Centru Dravlje v LJ, videla pa sem jo tudi že v Elni na gosposvetski v Lj in Centromerkurju, pa tudi nekatere slovenske spletne trgovine jo imajo, recimo monna lisa. Vtipkaj v strička Googla "spletna trgovina pletenje" in malo poglej. Ti bo pokazalo več trgovin, več jih ima kar dobre opise volne zraven, da veš, kakšna kakovost je, kako se pere...

clock-img

05.03.2013, 20:44

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: Mamaja

Stanislava, ja ime volne je Baby merino. Kupila sem jo v trgovini (pozabila ime) v mercator Centru Dravlje v LJ, videla pa sem jo tudi že v Elni na gosposvetski v Lj in Centromerkurju, pa tudi nekatere slovenske spletne trgovine jo imajo, recimo monna lisa. Vtipkaj v strička Googla "spletna trgovina pletenje" in malo poglej. Ti bo pokazalo več trgovin, več jih ima kar dobre opise volne zraven, da veš, kakšna kakovost je, kako se pere...

Hvala user posted image .

Ma kako naj vem, kakšna je kakovost, če ne vem, kaj sploh pomeni merino user posted image . Bom šla kar potipat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem