cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

1. sv. obhajilo

clock-img

11.04.2011, 10:54

clock-img

kekso

pencil-img

61

Zdravo,

imam fanta, ki bo letos prejel 1. sv. obhajilo. V cerkivi si bomo izposodili haljice (dobijo vsi enake), pa me zanima, če ima katera izkušnje s tem, kaj spodaj fantu obleči, čeprav se ne vidi kaj ima oblečeno, ker so haljice do tal. A mu vseeeno kupiti obleko, ker se mi zdi, da trenerko ali pa kavbojke ravno ne pašejo.

Če ima katera že izkušnje oz. kakšno dobro idejo, prosim za nasvet.

Lp

clock-img

11.04.2011, 11:08

clock-img

zaspančka

pencil-img

313

Moj sinko ima sicer še kar nekaj let do obhajila :), ampak jaz bi mu spodaj oblekla ene lepe hlače pa srajčko pa kakšen bolj nobel puloverček čez, če bi bil mraz, če pa toplo, pa samo srajčko.

Obleke so mi tko hecne na teh majhnih človečkih :), v trenerko al pa kavbojke ga pa niti slučajno ne bi oblekla, ker je to le en tak lep, svečan dogodek, da je treba bit tud oblečen temu primerno. :)

Ne vem, to je moje mnenje.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

clock-img

11.04.2011, 11:14

clock-img

oži

pencil-img

58

Mi smo mu kupili obleko v S.Oliverju. Je taka športna in ne neka klasična. Res dobro pride na otročku. Je bila neki čez 100e.

clock-img

11.04.2011, 11:21

clock-img

Janya

pencil-img

547

Tudi mi imamo letos obhajilo in cerkvene halje in ne bom nič pretiravala z oblačenjem spodaj. Bojo imele novo obleko spodaj ampak tako, da bojo potem naprej nosile za v šolo pa tko...

clock-img

11.04.2011, 20:51

clock-img

Anonimen

mi imamo tudi obhajilo pa tudi iščemo oblekco za deklico.Ali ima mogoče katera kak predlog glede izposoje obleke?(gorenjska)
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem