writing-img

1. maj

clock-img

09.04.2008, 14:16

clock-img

rumba

pencil-img

3745

S tremi otroki (do 6 let) bi radi na tedenski oddih nekam ob Jadransko morje. Iščem kraj, kjer tudi kadar piha burja, ni kaj dosti vetrovno (npr. tak je Rabac, ker je zaliv, a smo žal prepozni, je že vse zasedeno). Prosim za kak namig. Hvala!

clock-img

09.04.2008, 22:28

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

zdaj ne vem, če je to že reklama, kaj pa Ugljan, nasproti Zadra? Mi gremo tja. istra je menda že polna, vsaj hoteli.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

10.04.2008, 14:09

clock-img

Natty5284

pencil-img

163

mi gremo v Poreč v apartma...je veliko prostora kjer se otroci lahko zunaj igrajo pa vedno se kaj dogaja - preverjeno....pa še zelo nizke cene so...

Lp Natty

clock-img

10.04.2008, 15:57

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ja, sem razmišljala o Poreču.... na Ugljan pa ne bi šli, ker hodimo vsako poletje na Pašman. So mi pa ful všeč tisti kraji tam dol.user posted image
Bomo malo o Poreču povprašali....
Hvala!

clock-img

10.04.2008, 22:06

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Rumba pa nikar ne čakaj predolgo, baje je Istra že ful zasedena za prvi maj.
Pa Umag ti bi jaz tudi priporočala, je enkratno za otroke.

clock-img

14.04.2008, 09:30

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

mi gremo v Poreč

tudi mi gremo v porečuser posted image user posted image user posted image , ampak hotel, meni je tam všeč, lepa sprehajalna pot, za nazaj pa po potrebi vlakec...., se vidio čez 14 dniuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem