cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

1.šolski dan

clock-img

29.08.2010, 10:41

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Kako dolgo (približno) traja prvi šolski dan prvošolčkov?Moramo uskladiti z varstvom mlajšega sina in nimam predstave kako dolgo traja pogostitev in predstavitev,je to eno uro,dve,tri?Hvala

clock-img

29.08.2010, 11:28

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Jaz računam nekje 2 uri minimalno. Mi se prvo zberemo v avli, kjer bo kratek kulturni program, nato gremo vsi skupaj v učilnico, potem gredo otroci z učiteljicami PB gledat še te prostore in nato v telovadnico, kjer bodo lahko telovadili, starši pa bomo imeli z učiteljico že 1 roditeljski sestanek. Na koncu pa malica v jedilnici.

clock-img

29.08.2010, 11:40

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Podoben potek dogodkov,kot pri Adeliniuser posted image

Jaz imam navado,kar se varstva tiče,da vedno vzamem rezervo,torej bi rekla tri ure,ker prej še vedno lahko prideš po otroka...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

29.08.2010, 11:41

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Mi začnemo z kratko predstavo, nato gredo otroci z pomočnico v razred in začnejo prav taprav pouk user posted image . Starši pa gremo vsak posebej k učiteljici, da se dogovorimo vse podrobnosti o uri prihoda , kosilu, podaljšanem varstvu,....Otroci imajo pouk do 15 min čez 11, nato kosilo in podaljšano varstvo. Po moje je na vsaki šoli drugače user posted image

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

29.08.2010, 11:46

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

Mi začnemo z kratko predstavo, nato gredo otroci z pomočnico v razred in začnejo prav taprav pouk user posted image . Starši pa gremo vsak posebej k učiteljici, da se dogovorimo vse podrobnosti o uri prihoda , kosilu, podaljšanem varstvu,....Otroci imajo pouk do 15 min čez 11, nato kosilo in podaljšano varstvo. Po moje je na vsaki šoli drugače user posted image

Ojej,tikatonka,vi boste pa konkretno to začeliuser posted image !

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

29.08.2010, 11:58

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Pri nas pa ne vem kako bo.Vem le,da pridemo ob 17-tih s copati user posted image

clock-img

29.08.2010, 13:27

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

enako je bilo pred tremi leti in lansko leto pri nas. prvo solsko uro smo bili prisotni starsi (alla roditeljski sestanek skupaj z otroci).

naslednjo solsko uro pa so imeli pouk. do 11:15. kasneje pa podaljsano bivanje.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

29.08.2010, 13:34

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

mi imamo ob 10h neko prireditev pred šolo, nato pa gremo skupaj z učenci s torbami v razred, kjer naj bi malo pokramljali in pregledali potrebščin itd.
imeli smo pa že dve srečanji (pred poletjem) in so otroci že spoznali učiteljice, učilnico in jedilnico, kjer so ustvarjali z bodočimi učiteljicami, mi smo pa imeli sestanek s pedagoginjama

CARPE DIEM!

clock-img

30.08.2010, 10:41

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

Pri nas pa ne vem kako bo.Vem le,da pridemo ob 17-tih s copati user posted image

pri nas isto

a si slučajno iz Kranja? user posted image

clock-img

30.08.2010, 10:47

clock-img

luan

pencil-img

716

IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

Pri nas istouser posted image .

Temni šolni mraka odstopicajo v gosjem redu slabih šal, da luč razuma odvesla v morje modrih ogledal.

clock-img

30.08.2010, 12:30

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

lani sem bila prisotna s kolegico, ko je njen prvošolček vstopil v OŠ.

od 10.00 zbor na igrišču pred šolo, nato so jih poklicali v skupine po razredih... in otroci so v skupinah (vsak razred posebaj) odšli skupaj z učiteljicami v razrede... kjer so imeli pravi pouk... starši pa domov user posted image

tako,da ima verjetno vsaka šola svoje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem