cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

živalski vrt

clock-img

23.02.2011, 12:26

clock-img

ELLYAIŠA

pencil-img

9

1.marca gremo v Ljubljano in bi izkoristili priložnost za ogled živalskega vrta z našo dvainpol letnico. zanima me, če morda kdo ve katere živali je mogoče videti in ali je zdaj v zimskem času sploh smiselno it na tak izlet ali je morda bolje počakati še kak mesec, da bi naša pupa videla čim več živali. 

clock-img

23.02.2011, 12:47

clock-img

mini86

pencil-img

6050

najbolje da greš na njihovo spletno stran in jim pošlješ mail in tako dobiš odgovore iz prve roke..so prijazni in hitro odgovorijo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

23.02.2011, 13:02

clock-img

ELLYAIŠA

pencil-img

9

ma sem že poslala včeraj in čakam na odgovor sem mislila, da bo tukaj katera vedela
vseeno hvala

clock-img

23.02.2011, 13:11

clock-img

sazi

pencil-img

5175

sem bila s sinom 31.1. V ZOO sva bila sama in je bilo super.
Vidi se (pišem po vrstnem redu ogleda) domače živali, mini živalski vrt, morska leva, tigra, lev in levinja, leopard, slon, nekaj ptičev, žirafe so bile notri, za zebre in noje nisem prepričana, zunaj so bile še alpake in konji, do ograde z medvedi in gor na hrib (kozorogi, gamsi, volkovi...) pa nisva šla. Ogledala sva si še piščankče v valilni hišici in terarij.

clock-img

23.02.2011, 16:10

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Medvedi in volkovi so tudi zunaj. Pa divjad tudi. Pa ježevci in neke zadeve velikim bobrom podobne. Kače si tudi lahko pogledate.
No, meni se zdi, da so samo ptiči tako notri, da si jih ne moreš ogledat. Kar pojdite!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.2.2011 16:13:25 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

24.02.2011, 07:56

clock-img

10ka

pencil-img

554

vidiš lahko: opice (za stekleno steno v ogretem prostoru), morski lev, valilnica, lev, tiger, slon, medved, volk, gamsi, jeleni, nekaj ptičev, žirafe (lahko jih vidiš, so pa na toplem), plazilci, apake, kopibara, noj, zebre...

lev se včasih polula na občinstvo, ki stoji preblizu, zato pazi
bar je do 1.3. zaprt, prav tako so umaknili avtomate za pijačo (so le ob vhodu ZOOja)
igrišče je v polnem obratovanju, če le ni premrzlo
otroški zoo je odprt

http://liliputi.blogspot.com/

clock-img

24.02.2011, 08:01

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

neke zadeve velikim bobrom podobne

kapibara

lev se včasih polula na občinstvo, ki stoji preblizu

user posted image  tega pa še nisem videla

meni se zoo zdi zanimiv čez vse leto... če je le vreme kolikortoliko sprejemljivo.

clock-img

24.02.2011, 09:15

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

lev se včasih polula na občinstvo, ki stoji preblizu

user posted image  tega pa še nisem videla

In lahko si srecna... ne samo da polula... ampak dejansko z velikim curkom spricne, da se tezko izognes, ce ima lev namen...:DCe lezi ni problema, ko vidis da je malce razdrazen... se pa raje umakni:P

clock-img

24.02.2011, 11:04

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Pojdita na hranjenje morskega leva (ob 11h ali 15h), je res luštno za pogledat.

clock-img

24.02.2011, 11:32

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: Babsi

Pojdita na hranjenje morskega leva (ob 11h ali 15h), je res luštno za pogledat.

Ja, je lušno, mapak sem že večkra doživela, da v mrzlih zimskih dneh ne hranijo leva s predstavo, ker ni ljudi in je premrzlo - jih čisto razumem.

clock-img

24.02.2011, 12:25

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Me smo bile pred 14 dnevi, ni bilo nekih ljudi, pa je vseeno bil šov.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem