cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

žitna kaša - ali prakticirate?

clock-img

20.09.2010, 18:52

clock-img

ninu

pencil-img

65

V mislih imam kupljene bio žitne kosmiče - 4 žita (v mislih imam cele kosmiče ki si jih odrasli dajemo v jogurt - muslije in podobno).
Prišla sem na idejo da bi jih zmlela in dodajala sadnim kašicam. (Do sedaj sem dajala tiste - predelane od milupe brez dodanega mleka.. Mislite da so precej težje prebavljivi?)

No, a prakticirate to? Koliko so stari vaši dojenčki če jim dajete?

Hvala ;)

clock-img

20.09.2010, 21:28

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz sem mu jih dajala. Ne vem točno kdaj sem začela... S sadjem sva začela okoli 7. meseca se mi zdi, se pravi takrat enkrat sem mu začela dodajati v sadne kašice zmlete ovsene kosmiče ipd. Kupljenih ala Milupa, Lino in podobno mu nisem dajala nikoli, edino na začetku uvajanja GH tiste riževe kosmiče zvečer namesto mleka. Še danes mu jih ne dajem - kdaj pa kdaj dobi čokolešnik pa še to samo takrat, kadar sva zjutraj pozna in mu nimam časa sama za zajtrk pripravit mlečno-žitno-sadne kašice - so zelo okusne, vsak dan lahko dodaš drugačno sadje ali drugačne kosmiče, včasih še jaz skupaj z njim jem. user posted image  Sin jih ima zelo rad.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 20.9.2010 21:30:01 >

clock-img

20.09.2010, 22:41

clock-img

ninu

pencil-img

65

Katy, hvala. :)

clock-img

24.09.2010, 12:57

clock-img

behemot

pencil-img

17

Po mojih izkušnjah - imam dve punci - jejo dojenčki tudi nezmlete kosmiče. Jaz sem dajala oz. dajem ovsene, ržene in pšenične kosmiče, jih pa zvečer namočim, če jih imamo za zajtrk in potem še prevrem. Sem brala, da so žitarice nasplošno težko prebavljive, če niso namočene, velja tudi za odrasle. Mešam jih v sadje, včasih dodam skuto ali jogurt. S požiranjem pa naši dve nikoli nista imeli težav, saj so približno iste velikosti kot riž. Meni se to tudi zdi super hrana. Res pa je da imam v omari škatlo otroških kosmičev, 7 žit, za primer, da zvečer pozabim namočit.

clock-img

25.09.2010, 13:51

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Kdaj ste user posted image začele dajati kosmiče, kakšne?

clock-img

25.09.2010, 20:57

clock-img

Klaraklara30

pencil-img

224

Jaz sem tudi svojemu dajala ovsene kosmiče namočene v mleko (toplo). Jih pa nisem nič mlela, jih je lepo popapcal. So bili pa res dobro namočeni. Zraven sem mu dala pa še na mini koščke narezane suhe slive in mu je bilo zelo dobro. S tem smo začeli pa že po 7. mesecu. 

clock-img

25.09.2010, 21:14

clock-img

tintin

pencil-img

3293

ja, mojemu prvemu sem sadne kaše s tem "obogatila", da so bile bolj nasitne...sem pa veliko uporabljala ovsene kosmiče od Koelln firme...ki niso zmleti, ampak samo ful ful tanki in se raztopijo en dva tri...na škatli piše Schmeltzflocken in se dobijo v Mullerju...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem