cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

želodec po porodu

clock-img

21.05.2006, 17:02

clock-img

Anonimen

Sem 14 dni po porodu in imam težave z želodcem. Že pred nosečnostjo, sem imela velikokrat težave z želodcem, sedaj po porodu, pa so te težave kar vsakodnevne. Verjetno je vse to zaradi stresa ob navajanju na nov stil življenja in preveliko skrbjo za dojenčka.
Torej zvija me v trebuhu, dajejo me vetrovi, občasno pa tudi redko iztrebljam.
Je še katrea imela podobne težave in kako ter kdaj se jih je znebila? Mogoče pa je to samo posledica premaknjenih organov po porodu.

Hvala za vaše izkušnje in nasvete.

clock-img

21.05.2006, 17:55

clock-img

flecker1

pencil-img

528

Pozdravljena!

Sama sem tudi imela težave z želodcem, prebavo, odvajala sem samo sluzasto blato.. mislim da je trajalo 3 tedna, začela sem takrat pazit kaj sem jedla in pila. Ugotovila sem, da so mi težave pojavile bolj ko sem pila čaje. Sedaj je minilo 6 tednov po porodu, s prebavo je ok. Mislim da ti bo sčasoma bolje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem