IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Ne, resno sem razmišljala, da bi jih prosila, če je kaka možnost, da ne bi spala...
Jst bi jih že zdavnaj prosila (pa ne zarad seksa, ampak mi je čist nesprejemljivo, da bi moji otroci hodili spat ob 22ih ali še kasneje in tako posledično ne bi imela še tolk časa kot ga imam sedaj zase...). Očitno sta potem res preveč spočiti za zgodnje ali vsaj normalno spanje. Če se ne da uredit tako, da sta samo onidve pokonci, bi vprašala, če obstaja kaka verjetnost, da se ju za tačas da v kakšno skupino, ki so tik pred šolo (če tamalima dvema to ne bi bil problem)-tam sem pa skor sigurna, da je že par takšnih, ki res nočejo in ne morejo spat...
Drugač pa kar se samega vprašanja tiče...kakor kdaj-ob ovulaciji skor vsak dan, vmes pa malo manj, povprečno bi rekla 2x na teden. Imam pa željo po spolnosti večjo zdej po drugem porodu, pa ne me vprašat zakaj, ker nimam pojma...