cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

železo

clock-img

29.04.2009, 08:53

clock-img

simonalokar

pencil-img

654

naš triletnik so na sistematskem pregldu ugotovl, da je na meji z železom.
dali mi niso nič nobenega sirupa nič.user posted image user posted image
meso je tako tako in ga nimam namena siliti ker pol še tisto ne bo pojedel. raje je fižol in zelenjavo.

kaj naj naredim al naj kj kupm v lekarni še za kakšemn dodatekuser posted image user posted image , da bom še s tem pomagala. otrok je drugače zdrav.

je bila tud katera na tem.

simona

clock-img

29.04.2009, 09:03

clock-img

ek76

pencil-img

170

tudi naša je  slabokrvna, glej da ko poje obrok (kosilo ko je meso ali rdečo peso), da zaužije potem C vitamin (sadni sok), da se železo absorbira v kri. Tudi sirupi za železo se morajo jemati s sokom, da se železo absorbira v kri.

clock-img

30.04.2009, 21:13

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Imaš v teh zeliščnih lekarnah sadno-zelenjavne pripravke, ki vsebujejo veliko železa.
Drugače pa je veliko železa še v proseni kaši, suhem sadju (fige,rozine,slive), lešnikih, mandljih, soji, temni čokoladi (baje je to eden najboljših virov neživalskega železa-bolj je temna, boljše je), leči, itd...Pa seveda živalski drobovini (npr. jetra)
Kot pa je ek76 napisal(a) pa je treba jemat zraven še vit. C, da se železo lažje absorbira.

clock-img

03.05.2009, 14:58

clock-img

annie

pencil-img

1049

Endovital sirup za otroke je baje zakon....

clock-img

03.05.2009, 22:12

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: annie

Endovital sirup za otroke je baje zakon....

No ja, tega sem mislila, ja.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem