cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

že 3 mesece je ni!

clock-img

20.09.2004, 07:51

clock-img

mala

pencil-img

913

...menstruacije, približno dva meseca po porodu sem jo dobila od takrat je bila redna zdej jo pa že tri mesece čakam:zmeden:sem nardila že dva testa in oba sta bila negativna, mogoče je pa kaj narobe a bi morala obiskati G? kakšne so vaše izkušnje?

lp:rozica:

clock-img

20.09.2004, 07:53

clock-img

dory

pencil-img

8852

S tem vprasanjem je boljs da se oglasis pri ginekologinji....bos vsaj tocno in brez skrbi vedla koliko je ura..tukaj lahko samo ugibamo, kar pa pomoje ne bo dovolj za brezskrbne dni kajne? Torej kar do ginekologa pa bo najboljs :)


papa,teja

clock-img

21.09.2004, 09:38

clock-img

leah

pencil-img

660

V neki knjigi sem prebrala,da se nemenstrualna doba lahko zavleče celo od pol leta do dveh let, in da ni vedno odvisno od dojenja,in da se neke vrste ovulacija v tem času vseeno lahko zgodi
Torej...bo treba čakat..in čakat...in čakat.Nikar pa ne skrbi,to je namreč čisto normalno in od ženske do ženske drugače.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem