cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Žolčni kamni

clock-img

09.02.2008, 11:52

clock-img

Mojčka N.

pencil-img

20

Živjo!

Imam en problemček kar se tiče žolčih kamnov. In sicer:
pred približno pol leta nazaj sem bila sprejeta v bolnico zaradi zastrupitve in poleg tega so mi odkrili še žolčne kamne,ki pa do takrat sploh nisem vedela da jih imam ker nisem mela pogostih napadov ( 2 pa še to v lažji obliki). Ob odpustu so mi rekli da bo verjetno potrebna operacija. 3 meseca nazaj ko sem imela ultrazvok pa kamnov več ni bilo videti. Kaj zdaj to pomeni? So šli sami od sebe ven,ker ves ta čas sem se držala njihove diete, ali so se samo kam "potuhnili". Zdravniškega odgovora še nesem dobila.
In še ena stvar ki me najbolj zanima:
bližajo se topli meseci,pikniki in me zanima če bi lahko jedla meso (spet pusto seveda)na  žaru pa kakšen čevapčič ne preveč pikanten in podobne stvari.
Namreč sem že sita te enolične hrane,in sploh ne vem več kaj naj jem user posted image .

Hvala in lp!

clock-img

09.02.2008, 14:38

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Mojčka, dokler imaš majhne kamenčke, ni nobenih napadov... to je akutno stanje, ki se ponavadi zgodi pri večjih kamenčkih. A so ti kaj rekli, koliko so veliki tvoji? V kolikor so majhni (do 4mm), jih lahko odpraviš sama z neko 24-urno kuro.

Mene so tudi strašili, da bom morala na operacijo, vendar sem se jih znebila sama... ravno s to proceduro, ki jo omenjam. Sporoči mi na ZS, ti bom posredovala postopek.

Vse se da rešit, nič bat. Predvsem se moraš izogibat preveč mastni hrani in prevelikim obrokom.

clock-img

10.02.2008, 13:33

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Žolčni kamni lahko grejo tudi naprej, ne vem reči kam. Če nimaš problemov, potem lahko ješ vse. Čim boš opazila, da so se pojavili napadi, pa lahko tudi v manjših oblikah, potem je bolje, da se mastnim jedem izogibaš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem