Spontan, ne vem zakaj to ne bi bilo varanje - a zato ker sta 2 ženski?
Fantje to drugače dojemajo - v veliki večini. Sem se pogovarjala z nekaj fanti o tem, pa noben ni bil proti, da bi probala, če bi hotela. Ne vem, zakaj je razlika. Jaz si ne bi želela, da bi lubi probaval z moškim... Ampak nobenega mojega fanta pa to ne bi motilo, ne zdajšnjega ne prejšnjih. Razložit mi noben ni znal, rekli so samo da je "čist drugač". Ok, potem je pa drugač, jaz nisem moški, lahko samo verjamem na besedo - meni se ne zdi tako drugače. Ampak njim očitno je.
Čeprav če iskreno pomislim, si tudi veliko lažje predstavljam z nama še eno žensko kot še enega moškega - mi je drugače, pa tudi ne znam razložit, zakaj - se mi zdi intimna interakcija z žensko nekak bolj seksi (zame) kot med dvema moškima, mogoče zato? Dva moška naenkrat se mi zdi pa tu mač zame.
Mateyka, samo da ne boš mislila: moj dragi razmišlja čisto enako kot Spontan: če gre ženska z žensko, pa če to mož ve ali ne, ni varanje.
haha, očitno je res veliko takih
- ali pa imava midve podoben okus
.
Jaz brez vednosti (in soglasja) moža ne bi šla v to.
Enako. Če pa bi kdaj probala, bi vsekakor partner za to vedel in ne bi, če mu ne bi bilo ok. Trenutno nimam takih fantazij, ne izključujem pa te možnosti - vendar bi ga verjetno najrajši videla zraven
.