cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Želim pomagati!

clock-img

12.12.2006, 14:02

clock-img

Angelček

pencil-img

3

Nisem vedela pod katero temo naj napišem, pa vendar...
...želim pomagati družini z otroci ali mami samohranilki oz. očetu samohranilcu, ki so se znašli v finančni stiski.
Če kdo pozna koga, ki je potreben pomoči, lepo prosim, da se oglasi. Moram še napisati, da prispevek ne bo denarni, ampak bodo otroci lahko dobili igrače oz. obleke po svojem izboru v vrednosti cca.40 tisoč sit.

Upam, da bo čimveč otrok pričakalo praznike z nasmehom na obrazu in k temu želim pomagati, pa čeprav čisto malo...

V naprej hvala!

clock-img

12.12.2006, 14:13

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Moram še napisati, da prispevek ne bo denarni, ampak bodo otroci lahko dobili igrače oz. obleke po svojem izboru v vrednosti cca.40 tisoč sit.

Zelo lepo in iskreno, upam, da boš nekomu polepšala/polepšal praznike ali pa vsaj pričarala/pričaral nasmeh na obraz vsaj za kratek čas. Lepa gestauser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

12.12.2006, 14:15

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Angelček pohvale vredno dejanje.....user posted image user posted image user posted image ..verjemi, da boš marsikomu polepšala praznike...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

12.12.2006, 14:28

clock-img

Anonimen

Mislim, da jih je na forumu DOBRODELNOST kar nekaj takih, ki bi resnično potrebovali kakršnokoli pomoč, tema bo pa itak prestavljena.

user posted image user posted image user posted image  takih se manjka

clock-img

12.12.2006, 15:48

clock-img

Angelček

pencil-img

3

Naj sporočim, da sem že našla mamico, ki je v materinskem domu in je resnično brez vsega!!!

Tisti, ki ste mi pisali...želim vam, da se čimprej poberete iz stiske. A verjemite mi, da sem našla nekoga, ki mojo pomoč najbolj potrebuje.

clock-img

12.12.2006, 17:42

clock-img

til

pencil-img

574

Ti si res pravi angelček user posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

12.12.2006, 20:40

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

user posted image user posted image user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

13.12.2006, 07:14

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

user posted image user posted image user posted image user posted image

pravi angelček si....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

13.12.2006, 10:26

clock-img

KBM

pencil-img

4744

user posted image user posted image user posted image user posted image  - pravi nick si si izbral/auser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem