cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Že spet klomifen....

clock-img

18.01.2006, 08:16

clock-img

Crnitulipan

pencil-img

207

Pozdravljene!
Pri 39 se z drugim možem trudiva za prvega otroka. HSG prejšnji mesec OK;spermiogram OK, UZ OK, hormoni OK......???? Idiopatska neplodnost ali samo vpliv starosti?

O klomifenu že tooolikoooo napisanega, pa vendar; sem v prvem ciklusu od dveh, pred IVF, (danes je 28 dan???), pa me zanima ali vas je sploh kaj na forumu, ki ste zanosile s podporo klomifena?
Hvala za odgovore in pozdravček!

clock-img

18.01.2006, 08:29

clock-img

Manja77

pencil-img

20

Ja to tudi mene zanima? A je tuki kakšna, ki je zanosila s klomifenom? Jaz imam še za en cikel tabletk. Za enkrat ni še nič.

clock-img

18.01.2006, 08:34

clock-img

emaa

pencil-img

7450

so punce zanosile s klomifenom, Frizerka v prvem ciklusu, mujcek v drugem, pa je rodila dvojčka, drugače jih je pa še kar nekaj.

clock-img

18.01.2006, 09:09

clock-img

Anonimen

Jaz sem jemala klomifen. In sicer sem ga jemala 3 mesece. Pa ni bilo nic. Ta cetrti mesec sem prekinila, ker sem cakala na obisk pri ginekologinji, da mi da klomifen se za en trimesecni tretma. Ne bos verjela, vmes sem zanosila. Isto se je zgodilo med.sestri od ginekologinje katero obiskujem. Jaz mislim, da je to bolj psiha, kot kaj drugega. Vsaj pri meni je bilo tako.
Veliko srece.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem