cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Žar za enkratno uporabo

clock-img

20.04.2008, 20:39

clock-img

al1*

pencil-img

2246

V Lidlu je od jutri v akciji žar za enkratno uporabo, videla sem jih tudi že v drugih trgovinah. Pa me zanima, če je kdo to reč že preizkusil in kako se obnese - recimo za kakšne hrenovke spečt ali pa mogoče čevapčiče.

lp

clock-img

20.04.2008, 20:56

clock-img

jajula

pencil-img

1191

mi smo spekl ene par zrezkov, pa ćevape, pa je blo presenetljivo dobr za tak žaruser posted image ne vem kakšen je ta iz Lidla, mi smo sprobal tistga, ki se ga da kupit na petrolu

clock-img

20.04.2008, 22:47

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Mi vedno ko gremo kam na piknik uporabimo tega vse se super speče.

Ampak ist s petrola in interšpara, Lidlovih ne poznam

clock-img

20.04.2008, 22:49

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

pa je samo za 1x ali bi se ga dalo še kdaj uporabit?

clock-img

20.04.2008, 22:50

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Ja pa mislim da tudi v šparu ne pride več kot 2€ (vsaj lani se mi zdi da ni bil dražje) Sta pa 2 varijant eden je velik eden pa mali, in kamot daš tudi kak kriminatlc gor pečt

clock-img

20.04.2008, 22:52

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

pa je samo za 1x ali bi se ga dalo še kdaj uporabit?

Eh ne splača se ga še kdaj uporabit, razen če ti pride prav podlaga pa noter oglje nafilaš user posted image user posted image
Meni je fajni ne rabiš druga kot vžigalice z onim navadnim se pa eno uro matraš da sploh užge ogenj pa da potem še oglje ...

clock-img

20.04.2008, 22:57

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

To so čisto v redu žari, vse lahko spečeš gor. Edino mi smo letos enega v Mercatorju kupili, kjer se oglje ni in ni hotelo razžareti. Po moje so še lanski, pa so kaj vlažni ali kaj takega.

clock-img

20.04.2008, 22:57

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Po koliko pa so v Lidlu?

clock-img

20.04.2008, 22:59

clock-img

kovač

pencil-img

679

Brez tega žara ni žura.

Res je to enkratna zadevca. Vedno gre z nami na morje - vsaj dva taka žara vzamemo.

clock-img

20.04.2008, 23:13

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Po koliko pa so v Lidlu?

po 1,99€
http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20080421.p.Zar_za_enkratno_uporabo

clock-img

21.04.2008, 17:12

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Hvala vam za mnenja!

Sem danes kupila dva v Lidlu, upam, da je ok.

lp

clock-img

01.05.2008, 22:49

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: al1*

Hvala vam za mnenja!

Sem danes kupila dva v Lidlu, upam, da je ok.

Upam, da še niste pekli, ker teli žari so za en drek. Mi smo ga vlekli na Kamenjak, kjer potem nismo uspeli speči ene porcije mesa (pri nas je ena porcija malo večja ...). Eno uro smo pekli 2 komada svinje vratovine in 6 čevapčičev. Ostalo se ni speklo. V glavnem, moram se spomnit in iti v Lidl povedat, da so totalno neuporabni.

In to so letos že drugi, ki smo jih letos kupili neuporabne. Enega smo kupili v Mercatorju, pa je bilo skoraj isto sranje, malo boljše. Lani so bili pa vsi v redu.

Da še dokumentiramuser posted image :

user posted image

Piščanci so surovi romali nazaj v hladilno torbo.

< Sporočilo je popravil Mišni -- 1.5.2008 22:52:27 >

clock-img

17.05.2008, 16:10

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Mi smo lani za 1.maja kupili 2 na petrolu, na prvega smo takoj, ko je zagorel, dali gor meso, spekli, in potem po večerji dali pod stol-bil je res prava pečka,ker nismo vedeli, da to toliko časa greje,tako da smo drugič lepo počakali, da se je razžarel in počasi spekli 2 runde čevapovuser posted image ,mi imamo dobre izkušnjeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem