cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Žaborić pri Šibeniku

clock-img

08.03.2008, 21:46

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Je že kdo letoval v tem kraju. Malce me zanima kakšna je kaj plaža za otroke, živahnost ob plaži (bari, sladoledari,....) in kakšno je življenje zvečer.

clock-img

08.03.2008, 21:59

clock-img

ada2

pencil-img

7402

moj stric je bil nekoč doma v Žaboriču, oz malenkost ven - Crveni brig. tam sem sicer bila bnazadne na počitnicah še kot samska in brez otrok, pa živel je na obali, tako da je bila plaža čisto privatna in taka kot jo je on uredil. iz hiše oz. iz ograjene parcele so bila vrata na peščeno plažo z betonsko ploščadjo za sončenje in privez negovega čolnička. skratka sanjskouser posted image

kako je pa okrog pa ne vemuser posted image

glede življenja zvečer pa imaš Šibenik, Vodice in malo dalje tudi Primošten, ki pa zadovoljijo še tako zahtevne zabave željne turisteuser posted image , sploh Vodice.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem