cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

športnik, star dve leti

clock-img

17.01.2006, 14:40

clock-img

XANA

pencil-img

139

Naš mulček zelo rad hodi (3km na dan), z rokavčki plava kot en 4letnik, kolesari na svojem kolesu. sva se odločila, da ga bova vzgajala v špotnem duhu in otrok je zelo navdušen nad vsem, kar predstavlja gibanje. ker nisem zasledila nikjer nobenih informacij, se obračam na vas, da mi napišete, če veste, če se na Obali (relacija Kp- Piran, lahko tudi okoliške vasi), dogaja kaj za malčke, stare 2 leti. Jaz zasledim samo telovabo, planinske krožke, plesne za otroke starejše od štirih let.

< Sporočilo je popravil petka -- 10.2.2007 9:28:42 >

clock-img

17.01.2006, 14:45

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

To tudi mene zelo zanima.user posted image
Če kdo kaj ve naj napiše prosim.
Nekaj let nazaj vem da je bila neka športna šola za malčke, ampak po moje da tega ni več.user posted image
Nestrpno čakam kak info,
Sibil

clock-img

17.01.2006, 14:48

clock-img

tralala

pencil-img

220

Tudi naš bo kmalu star dve leti in tudi mi smo z obale, a ti lahko povem le, da tudi mi nismo našli nobene oblike organiziranega gibanja za tako majhne, oz. telovadbo z mamico (razen tista tik po porodu). Žal, nisem dosti pomagala...

clock-img

17.01.2006, 14:49

clock-img

XANA

pencil-img

139

waw, sibil, še 2 taki mamici, pa lahko same naredimo klub, oz. društvo malčkov.

clock-img

17.01.2006, 15:30

clock-img

tanjapiran

pencil-img

1

Pozdravljene!
Vaši malčki so še premajhni za organizirano športno aktivnost brez staršev. Mi v Piranu imamo organizirano 1x tedensko telovadno petek popoldne ob 17.00 v telovadnici ob obzidju v Piranu, otroci in mamice skupaj (občina je organizator in plačnik).
Ko bodo vaši malčki imeli 3-4 leta jih  lahko vpišete v  plavalni klub Portorož kateri organizira plavnje 2x tedensko. Vem pa, da tudi plavalni klub Koper ima tečaje za najmlajše ??.

clock-img

17.01.2006, 19:44

clock-img

tralala

pencil-img

220

Tanja iz Pirana: a lahko to vadbo malo bolj opišeš? Predvsem pa me zanima, če lahko pride nekdo iz Kopra? Kakšne vaje se izvaja, katere pripomočke se uporablja?  Hvala

clock-img

18.01.2006, 07:37

clock-img

XANA

pencil-img

139

Hvala za info, Tanja. Mene tudi zanima ta telovadba v Piranu, in če se jo lahko udeležimo tisti iz kp občine. Nič nimam proti, če moramo biti starši zraven.

clock-img

18.01.2006, 15:14

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Vadba v Piranu v telovadnici je dokaj fajn zadeva,hodita obe moji nečakinji...ena ima 4 leta,druga pa komaj leto in pol.

Glede plavanja pa tole....sama delam v plavalnem klubu Biser Piran....in imamo organizirane tečaje za najmlajše od 3 let dalje.Informacije in razpise glede tečajev damo v vrtce pred začetkom posameznega tečaja.Mislim,da bo naslednji začel enkrat spomladi!

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

19.08.2006, 00:25

clock-img

Noel

pencil-img

344

Za vadbo za otroke na obali povprašajte v koprskem atletskem klubu. Mislim, da je najnižja starost tri leta.
Pozdravček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem