cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

špinačna juha

clock-img

14.01.2006, 11:47

clock-img

Reja

pencil-img

545

Pozdravljene!

Ali katera pozna kakšen enostaven recept za špinačno juho?

Nisem kupila tiste v vrečki, sem si rekla, da jo bom sama naredila. Tako da imam zaenkrat zmrznjeno špinačo.

Vsakega nasveta bom vesela.user posted image

clock-img

14.01.2006, 12:48

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Enostavno. Nahitro prepražim strt česen, dodam na kocke narezan krompir, zmrznjeno šinačo in poljubno količino vode. Sol, poper (seveda ni nujno), muškatni orešček. Če uporabljaš jušne kocke lahko dodaš to, jaz jih pač ne uporabljam. Na koncu pa umešam še žlico kisle smetane.
Enako lahko narediš z rižem namesto krompirja.

clock-img

14.01.2006, 13:08

clock-img

Anonimen

Jaz zmrznjeno nasekljano špinačo samo zalijem z vodo, dodam ali sol, poper, česen ali pa kocko in poper in česen, na koncu pa lahko narediš prežganje (na olju prepražiš moko) in dodaš kislo smetano. Jaz kar brez prežganja in kisle smetane naredim. Notri lahko za zakuho daš zlate kroglice, jaz (zaradi diete) na približno 2 cm narežem vložene beluše (špargeljne) in jih dam v juho namesto zakuhe. Je pa to meni res odlična juha.

clock-img

14.01.2006, 13:35

clock-img

artista7

pencil-img

816

na maslu prepraži strt česen, pa ne preveč, dodaj šinačo, obilno zalij z mlekom (lahko tudi malo vode), posoli, popopraj, na koncu dodaj podmet (v šalčki zmešaj žlico moke z malo mrzle vode) in malo kisle ali sladke smetane - kar ti je pač ljubše.. In to je vse! Če ti je preredka, dodaš zlate kroglice, ali pa koščke prepečenca, ali pa popražen kruh...
Dober tek!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem