writing-img

šparglji oz. beluši

clock-img

15.04.2008, 15:39

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Ima me, da bi posadila kak špargelj. Za gojenje sem dobila različne informacije. Eni pravijo, da niso zahtevni, da jih posadiš v zemljo in zanje ni potrebno posebej skrbeti in čez 2 leti že poganjajo v večji meri. Na internetu sem zasledila, da je fajn, če imajo zelo dobro pognojeno zemljo.

Kakšne izkušnje imate ve? Ste sadike kupile in kje? Je morda kdo posadil potaknjenjce? Morda tudi divje šparglje? Koliko špargljev se "nabere" od ene rastline, ko enkrat doseže starost dveh let?
HVAAAALAAAA!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

15.04.2008, 21:28

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Pri nas doma jih imamo že nekaj let in vsako leto jih je več. Niso zahtevni, kakor si že napisala, je pa menda dobro, da iz enega beluša, ki porine ven, pustiš da zraste celo grmovje. Menda se tako krepijo korenine ali kaj, ne vem točno. V bistvu pa lahko tisto grmovje uporabljaš za kakšen dodatek k šopkom. Sicer pa smo mi zanje kupili seme, kaj ekstra pa nismo dognojevali in skrbeli zanje. Letos je prva runda že mimo, zdej čakam, da pridejo spet ven, ker jih imam zelooooooo rada...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem