cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

šotori Outwell

clock-img

15.07.2010, 14:09

clock-img

tea

pencil-img

549

A kdo pozna šotore danskega proizvajalca Outwell?
S partnerjem sva leta in leta kampirala, zadnjih 7 let - odkar so se nama pridružili 3 fantjeuser posted image  pa smo bili predvsem v apartmajih. Zdaj imamo pa vsi skupaj, predvsem fantje, spet lušte po kampiranju. Midva sva prej imela Ferrinov šotor, vendar je za vse nas premajhen - no, za vikend variante je še vedno primeren, za letni dopust bi si pa privoščili pravi družinski šotor. Mikajo nas predvsem modeli Maryland in Michigan. Baje se ta firma pri nas prodaja v Merkurju?
lpt

clock-img

16.07.2010, 13:39

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Outwell so zelo kakovostni šotori, so tudi višjega cenovnega razreda.

Kar me pri njih moti je edino to, da so precej težki in torba za prenašat velika.

Poglejte še tole spletno stran www.doorout.com, imajo običajno kakšne modele znižane. Z njimi se super posluje!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

17.07.2010, 22:43

clock-img

mišolinka

pencil-img

41

Zdravo!

Mi imamo outwellov šotor in je zelo kakovosten. Postavi se hitro in enostavno, pa še znižani so v Merkurju.

Res priporočam.

clock-img

19.07.2010, 09:45

clock-img

tea

pencil-img

549

Hvala vama za odgovore, menim da se bomo kar odločili zanjuser posted image  Samo še model je vprašanje. Jaz bi rada velikega, moj se pa ne strinja, zdaj moramo pa najti kompromisuser posted image  Kakšne imate pa izkušnje z nakupom preko spleta iz UK? Me skrbi zaradi možnih reklamacij. Kako malenkost že kupim po netu, ampak to je pa kar konkretna stvar.
mišolinka - v katerem Merkurju ste ga pa kupili? Ker v Litiji jih nimajo, bo treba it kam drugam pogledat:)

clock-img

19.07.2010, 14:52

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

tea lani sem jih vidla v merkurju celje.... jst bi vzela tud velikegauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.07.2010, 15:07

clock-img

mišolinka

pencil-img

41

Zdravo!

Mi smo ga kupili v Merkurju v BTC-ju v Ljubljani. Je outwell oakland xl, stal pa je cca. 270 eur. Mislim, da ga na spletu ne najdeš ceneje. Je pa ravno prav velik za štiričlansko družino, lahko tudi pet.

LP

clock-img

19.07.2010, 21:36

clock-img

livia

pencil-img

2395

Jaz bi pa ful imela Wolf Lake model za 7 oseb. Samo je drag ko pes, ker je material polycotton.
Sem pa letos v kampu v Čatežu videla Dance z modelom Vermont in je bil videt carski za 5 člansko družino.

clock-img

20.07.2010, 10:13

clock-img

tea

pencil-img

549

Mojmu je tudi Wolf Lake zelo všeč - so mu bolj pri srcu "tunel"varianteuser posted image , meni je pa bolj všeč takšen model, ki ima spalnice vsako na eno stran. Saj veste, malce intime pa tudi prav prideuser posted image

clock-img

10.05.2011, 09:53

clock-img

blablapupa

pencil-img

5

Pozdravljena,

kako ste opravili nakup? Sama se namreč ravno zdaj odločam za nakup šotora Outwell Montana 6 in se zanimam za nakup preko spleta iz UK, saj so cene dosti nižje od tukajšnjih. Me pa tudi skrbi glede reklamacij. Ve kdo, kako je s plačilom?

lp

clock-img

10.05.2011, 11:48

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi smo kupili tu http://www.campingworld.co.uk/
Plačaš s kartico, nobenih problemov.

BTW, če koga zanima prodajam nov Outwell Florida 6 za 700€. Kupili smo ga lani na tej spletni strani za 750€, še nikoli ga nismo postavili. Se pa ta model ne prodaja več, samo še za 5 in 8 oseb obstaja.

clock-img

30.06.2011, 15:02

clock-img

mici79

pencil-img

4

Livia,mene pa zanima način plačila s kartico,a moraš imeti bankanet,al je možno plačilo na banki ali pošti?In koliko je bila poštnina?Hvala že v naprej za odgovor,ker bi res rada naročila en šotor,saj so ceneuser posted image user posted image

clock-img

30.06.2011, 17:16

clock-img

Tocko

pencil-img

14

Za plačilo na campingworld.co.uk potrebuješ mastercard, visa ali visa electron kreditno kartico. Podpirajo pa tudi servis paypal. Direktno nakazilo preko IBAN/SWIFT ni možno, razen če se morda posebej zmeniš. Na spletni strani ta opcije nisem zasledil.

clock-img

11.07.2011, 12:14

clock-img

blablapupa

pencil-img

5

Hvala za nasvete. Kupili smo Outwellov šotor Montana 6 ter še nekaj druge opreme preko Campingworld.uk - dosti bolj ugodno kot pri nas. Zelo so bili prijazni, dobili smo vse potrebne informacije. Plačala sem preko Paypala. Priporočam.

clock-img

11.07.2011, 16:03

clock-img

Tocko

pencil-img

14

Mi smo na koncu vzeli Kampa Croyde 6. Je zelo podoben Montani 6, vendar skoraj 200€ cenejši. Prav tako smo kupili na campingworld.co.uk, pačilo preko paypal, dostava v enem tednu.
So pa dimenzije zloženega šotora kar velike ... bo potrebno kupit (ali si sposoditi) strešni kovček (trugo) za ostalo prtljago.

< Sporočilo je popravil Tocko -- 11.7.2011 16:05:23 >

clock-img

20.07.2011, 21:55

clock-img

tintin

pencil-img

3293

mi mamo tud outwell šotor -model oregon 5 (iz leta 2009), super, zelo zadovoljni.

clock-img

23.07.2011, 23:08

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Tudi mene mika Outwellov šotor oakland xl, pa me zanima če kdo ve - ima kakšen zračnik, al so okna samo za svetlobo?

clock-img

24.07.2011, 20:00

clock-img

tintin

pencil-img

3293

konkretno za ta model ne vem, samo praviloma so outwelli kar fajn zračni

clock-img

16.04.2012, 23:17

clock-img

wiking

pencil-img

2

Pozdravljeni vsi ki vas zanimajo OUTWELL šotori.
Lani avgusta sem sam kupil OUTWELL SALINAS L za pet oseb za katerega sem dal 175 € preko Danske spletne strani .http://www.outletcamping.com/eu.aspx?sc_lang=en . Preverite drugje, vendar ne vem če boste ga našli pod 500€. Seveda je ogromno drugih modelov in dodatne opreme. To internetna stran kjer odprodajajo zaloge. Sedaj aprila še ni veliko, lani avgusta pa je bilo ogromno. Plačate lahko le z kartico, vendar se ni treba bat je zelo varno. Po mailu ti pošljejo link in vsak trenutek vidiš kje se pošiljka nahaja. Edini problem je bil da iz Danske v Slovenijo ne pošiljajo. Jaz sem zato dal naslov od najbližje pošte v Avstriji takoj čez mejo in pošiljko tam dvignil ko sem videl na linku da je prispela. Seveda smo še isti mesec šli na morje in ga sprobali. Zelo smo zadovoljni z kvaliteto in prostornostjo. Res je da za ta večji šotor porabiš več časa pri postavitvi, vendar se splača saj je kasneje luksuz. Na OUTWELL YOUTUBE najdete posnetke za vse modele kako se postavi in predstavitev, prev tako pa teste šotorov. Naj dodam še komentar sina iz sosednjega šotora v kampu.:" Mami gremo sosedom v hotel."
Komaj čakam na 30. junij - ga že sibamo na morje.

clock-img

16.04.2012, 23:21

clock-img

wiking

pencil-img

2

Pozabil sem dodat da je po kvaliteti če ga primerjamo z avtomobili to Mercedes.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem