IZVIRNO SPOROČILO: hella
Saj imate skoraj vse. Odlagalne površine nismo pogrešali ker smo tudi mi imeli vse v kovčku. Pa ni bil problem, saj smo bili ves dan v kopalkah, tako da veliko za oblečt sploh nismo rabili.
To je bilo pri nas isto.
Sicer pa smo dali za kamping stole 8 evrov za enega, pa za blazine enako. Stole smo kupili v Sport 2000, blazine pa v Lecrecu (in eno v Itnersparu). Po eni sezoni je vse O.K., drži, kot mora.
Kupili smo še eno sestavljivo omarico za posodo (15 evrov), štedilnik (električni na 2 plošči - msilim da okrog 25 evrov)) imamo na mizici (10 evrov). Za veliko plastično mizo (ki se ji odstranijo noge) smo dali 15 evrov, za mini hladilnik pa 100. Šotor je bil 200 evrov. Za spalke smo dali okrog 30 evrov za eno, se mi zdi (ena je bila cenejša, 20 evrov - skupaj so bile 3 torej 80 evrov). Potem smo kupili še plastične kroćnike in kozarce, pa jedilni pribor, to pa je tudi vse. Aja, pa še no plahto za pod šotor, ampak to tudi stane tam okrog 6 evrov. Za nepokvarljivo hrano imamo zložljive Obijeve plastične škatle, te imamo potem v predprostoru v šotoru.
Drugače pa kar se tiče tistih visečih omaric, v teh šotorih nimaš tega kam obesit, razen na tiste zanke, ki so ponavadi za svetilke namenjene. Samo svetilke so čisto lahke, tako da jaz kakne večje teže tja gor raje ne bi obešala. Ker te palice od šotorov so zelo tanke, lahke, upogljive.
Hladilnik imamo pa tudi mi pravi, ta majhen. Imeli smo zraven priklopljeno tudi električno torbo, ampak tares ne hladi, bolj ohranja temperaturo. Tam smo imeli kruh, pa kakšno sadje, toliko, da ni zgnilo. Pa potem pri vožnji z ene lokacije do druga, ali pa domov, damo pokvarljive stvari v el. torbo, ki jo nato priklopimo v avtu.
Po mojih izkušnjah (pa smo tudi vse novo nabavili) taborjenje ni nek velik strošek.
Šotor imamo pa Ancona 5 in je fajn (ne sicer toliko kot Amalfi z intergriranim dnom
), ima velik pedprostor in visoko, prostorno spalnico (ki se sicer da pregradit).
Stroški:
stoli po 8 evrov x 3 = 21 eur
mizi (mala + velika) = 30 eur
blazine 8 eur x 3 kom = 21 eur
hladilnik = 100 eur
omarica = 15 eur
šotor = 200 eur
plahta = 6 eur
spalke (3 kom) = 80 eur
potem je še par stvari, za ketere ne vem, koliko stanejo: el. pumpa, pretvornik, kroniki, pribor - ampak v glavnem vse skupaj ni več kot 100 eur