cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

šolsko delo doma

clock-img

19.10.2009, 18:20

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Kako imate urejen čas po pouku? Ko pride otrok domov, naredi nalogo, gre ven...... Kdaj se uči? Imate kakšen urnik? Zanimajo me vaše izkušnje.
Hvala

clock-img

19.10.2009, 19:51

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Kateri razred pa je?

Ker naš je drugi, pa nalogo naredijo v šoli, doma ima samo še za brat 10 minut, za to se pa že najde čas.

clock-img

19.10.2009, 20:59

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Mi si stvar prilagajamo glede na ostale obveznosti ta dan. Če nima ničesar naredimo takoj domačo naloga in potem še malo pred spanjem bereva.( tudi 2 razred) .Kadar pa ima trening pa ga pustim, da se prvo malo spočije in se potem lotiva domače naloge in branja. Je pa res, da sedaj še ni dosti dela in ne vem kako izgleda to v višjih razredih.

clock-img

20.10.2009, 20:33

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Fant naredi takoj, ko pride domov - to pa zato, ker kot majhen se je domačim nalogam izogibal, pa jih včasih na koncu kar "pozabil", zato smo uvedli to prakso, da je takoj narejeno, potem pa mir. In se je navadil. Edino uči se včasih zvečer, pa ok, naj se, če mu takrat bolj paše. Naša bejba naredi kadar ji paše, to pa smo pustili zato, ker je bila vedno tako vestna, da si je sama organizirala vse in ni nikdar nič manjkalo, ne naloga, ne znanje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem