cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

šolske torbe

clock-img

30.08.2009, 13:58

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

Kako pogosto kopujete šolske torbe, ker pri nas jima je treba kupiti vsako leto novo, ker ju res znucata, strgata, umažeta, raje ne vem z čim user posted image , pa še novo hočeta imeti že zaradi navade user posted image
kaj je pri vas enako ali zdržijo za dlje časa
lp

clock-img

30.08.2009, 13:59

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Dve na šolsko leto.

clock-img

30.08.2009, 14:03

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Vsako leto novo, ker so lanske premajhne za vse več knjig in zvezkov, pa ker so se naramnice strgale zaradi teže.user posted image

clock-img

30.08.2009, 14:10

clock-img

Svet

pencil-img

326

Jz pa sploh ne pustim Anžetu, da nosi torbo na ramah.
Ima tako, na koleščkih že od 1. razreda.
Do sedaj smo mu kupili dve, pa gre v 5.r.
Kr kvalitetne so, je pa res, da so malenkost dražje od drugih...

clock-img

30.08.2009, 14:15

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Približno na dve leti. Malo bolj kvalitene so dražje, ampak trajajo dlje.

clock-img

30.08.2009, 14:16

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: Svet

Ima tako, na koleščkih že od 1. razreda....

Ko pride otrok enkrat v ornk puberteto, nisem zihr, da se boš bongala z njim, ko torbe na koleščke ne bo več hotel za noben denar. Kaj pa vem no...

< Sporočilo je popravil Gina -- 30.8.2009 14:17:07 >

clock-img

30.08.2009, 14:21

clock-img

Svet

pencil-img

326

se strinjam...sem mislna, da govorimo o mlajših otrocih...
pol je pa itak drugo obdobje in druga pesem:(((

itaq!

clock-img

30.08.2009, 14:22

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

No potem ni samo pri nas tako user posted image , ja sej jaz tudi kupim katero si sama izbereta, naj bi bile kao kvalitetne, samo več kot 9 mesecev pa ne zdržijo..

clock-img

30.08.2009, 14:37

clock-img

mikina

pencil-img

240

Ima tako, na koleščkih že od 1. razreda.

IZVIRNO SPOROČILO: Svet

Ali pri vas nimajo stopnic? Ker jaz sem bila prej tudi za torbo na kolesih in sem jo hčerki tudi kupila. Ampak do šole jo pripeljemo, in takoj pri vhodu imajo garderobo. od garderobe naprej pa stopnice II. nadstropje letos celo III. nad in IV. nad. Ko grejo na igrišče jo mora tudi večinočasa nositi. Zato je letos lepo prosila, če ji kupimo "normalno" torbo, ker jo kolesa in ogrodje žulita.

p.s. gre v 4.r

clock-img

30.08.2009, 14:45

clock-img

princeska29

pencil-img

287

mi tudi gremo jutri v lov na novo torbo!!gre pa v tretji razred in bo imel spet novo torbo!v prvem razredu je imel le majhen nahrbtnik za copate in kakšna obvestila če so jih dobili v šoli,v drugem je imel veliki nahrbtnik spider man(ki pa je še ko nova)sedaj ko gre v tretji razred pa si želi torbo ledena doba 3 a nimam kje jo bomo  nabavli,ker je še nikjer nisem zasledila!!!a mogoče katera od vas ve kje se bi jih dalo dobit???

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm

clock-img

30.08.2009, 14:45

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Naša gre v 6.razred. Na lanski torbi so se je strgale naramnice zaradi teže. Letos smo kupili torbo na koleščkih. Smo pa poiskali tako, ki jo lahko odpne iz vozička in je potem navadna šolska torba. 

clock-img

30.08.2009, 14:47

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ledeno dobo imajo v City Parku in Leclercu (vsaj imeli so,no).

clock-img

30.08.2009, 15:08

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Moj je imel lani novo, v prvem rezredu, in bo še za letos.

clock-img

30.08.2009, 19:48

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Tavelika je imela prvo torbo do sredine 3. razreda, ko je za RD dobila novo na kolesih. Sredi 4. razreda pa je ni več hotela, ker je bila baje glasna in je spet nosila taprvo torbo. Letos za v 5.r pa je dobila novo.
Tamali bo za 2. razred imel isto torbo kot lani, občasno pa si sposodi tisto na kolesih, ki jo tavelika noče.

lp

clock-img

30.08.2009, 19:49

clock-img

Svet

pencil-img

326

Pri nas ni stopnic...

clock-img

31.08.2009, 09:36

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Bomo še videli kako bo to s torbami ;)

Zaenkrat smo kupli za 1. razred in upamo da bo zdržala vsaj 3 letauser posted image

clock-img

31.08.2009, 16:01

clock-img

bamby

pencil-img

4007

IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

Zaenkrat smo kupli za 1. razred in upamo da bo zdržala vsaj 3 letauser posted image

Tudi mi..... pa upam še na kakšno leto plusa user posted image   (sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema...)user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2009, 17:08

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

Tudi mi..... pa upam še na kakšno leto plusa user posted image   (sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema...)user posted image user posted image user posted image

možno user posted image

clock-img

31.08.2009, 17:36

clock-img

Anonimen

pri nas do zdaj vsako leto novo, ker jo je zgonu do amena. zdaj gre v tretjega, mali pa v prvega.

clock-img

31.08.2009, 17:38

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

pri nas držijo 2 leti (letos gre v 5. razred in ima 3. torbo), samo res pa je, da imajo v šoli omarice, tko da nekej reči pušča v šoli.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

03.09.2009, 08:33

clock-img

polma

pencil-img

1836

O, maj gad....moram nagradit svojo hčerko...torbo sva zamenjali letos, peresnico pa lani....gre pa v 7. razred. Zdaj šele vidim, zakaj so naju v štacuni gledale ko deveto čudo, ko sva povedali da je mela od 1.-6.r isto torbo... user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

clock-img

05.09.2009, 21:34

clock-img

staši

pencil-img

367

Polma ,jaz ji moram tudiuser posted image dat zlato medaljo ,moja je imela pet let pa je lahko rečem "kot nova "
Letos me je prepričala zato ker je za prvo sv. obhajilo dobila denar za novo torbo drugače    nebi ne jaz ne ona niti pomislile na novo ....zdej pa imamo problem kam z staro "skoraj novo"torbo .Najraje bi jo komu podarila ,sej so dobili v šoli za Albanske otroke da vojska zbira šolske torbe sam jaz bi vseeno raje podarila našim otrokom če bi se kak našel ...

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem