cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

šivilje pomoč

clock-img

14.02.2006, 17:52

clock-img

Sash

pencil-img

133

Pozdravljene!
Rabila bi pomoč pri šivanju pustnega kostuma za mojega user posted image . Še nevem kaj bi točno delala ampak vsaka ideja in načrt bi mi prav prišel.
Lepo vas pozdravljam.
Sash

Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!

clock-img

15.02.2006, 08:10

clock-img

barba

pencil-img

1746

Pojdi v kakšno trgovino z blagom in vprašaj za Burdo. Kroje lahko naročiš za določene velikosti in modele.
Tud v janurski Burdi so kroji za maškare.

V  glavnem mal po revijah poglej, pa se bo kaj našlo.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

clock-img

15.02.2006, 10:14

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

moja pupa bo npr. zajček. v šparu sem kupila ušesa, repek in metuljčka za okrog vratu. oblečeno bo imela belo majčko in bež hlače. na rokave in hlače bom prišila kosmato cufasto blago (sicer še ne vem, kje ga bom dobila), babi pa sem zaposlila, da mora naredit en velik korenček iz blaga in kartona. upam, da nam bo ratalo, kaj sem si zamislila. sem prej gledala pustne kostume v otroških trgovinah - dragi ko žafran, pa še nobenga luškanega ni blo.

clock-img

17.02.2006, 10:51

clock-img

Taja Nagaja

pencil-img

672

Pokukaj na spodnji naslov, mogoče dobiš kakšno idejo. user posted image Pa lepo pustovanje!

http://www.justkidcostumes.com/store.asp

clock-img

17.02.2006, 13:59

clock-img

Sash

pencil-img

133

Vsem najlepša hvala...
Ja nekaj bom sedaj skupaj spravila. Časa ni več veliko ampak upam, da bo uspelo...
Lepo pustovanje ...

Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem