cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

šivi po laparo.

clock-img

30.11.2007, 16:58

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Tiste ki ste prav tako pridelale šive po laparoskopiji, kdaj se  toliko zacelijo da ni več nevarnosti da bi  se odprli?
Danes sem bila pri svoji zdravnici in mi je pobrala šive ven. Ker pa sem se v  KC še prehladila kašljam ko nora. Ali je kaka nevarnost da se rana ponovno odpre?  Ko kihnem ali zakašljam me zapeče ampak vsakič znova me je strah da se mi nebo pocedila kri venuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

30.11.2007, 17:02

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Če so šivi ven pobrani, potem ni več nevarnosti, da se odprejo, saj se je koža že sprijela. Itak gre samo za en šiv na štirih mestih, tako da ni sile. Občutljivo bo pa še nekaj časa. 

clock-img

30.11.2007, 17:08

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

O, sem bila že v skrbeh da bom spet letala na urgencouser posted image

Ker me na šivu zapeče ko zakašljam sem se ustrašila. Občutek je kot bi se ti odprlouser posted image

Hvala  emamairuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

30.11.2007, 17:16

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Jaz sem kot stara mama hodila še dva dni po laparo, sem se bala 'raztegnit' šive, pa še nekaj časa sem nosila une mrežaste spodnje hlače, ker me je drugače motilo, pa hlače, ki so prišle nad ali pod šivom, ne pretesno, ker me je pri sklanjanju malo zabolelo, oz. bilo neprijetno, če mi je kaj gor pritiskalo. Po CR sem bila bolj pogumna, ker sem vedela, da mi nima kaj bit, sam že drugo noč ležala na trebuhuuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem