cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

šentjanževka in mentol baje škoduje

clock-img

22.01.2008, 12:50

clock-img

novoživljenje

pencil-img

1

Bila sem v lekarni in iz previdnostnih razlogov pokažem farmacevtu kremo s katero se mažem proti celulitu  in je rekel, da se raje ne ker vsebuje šentjanževko in mentol kar pa nekaj škoduje...ne vem pa kaj? Ali katera ve?

clock-img

22.01.2008, 12:56

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ne vem zakaj to konkretno škodi, ampak ti lahko povem, da kreme proti celuliti v nosečnosti ne pomagajo (če že mislimo, da drugače pa), ker je celulit v nosečnosti posledica hormonskega delovanja, ne nastaja pa iz istih razlogov, kot ko ženska ni noseča.

clock-img

23.01.2008, 21:06

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

A to pomeni, da po nosečnosti tudi zgine?

clock-img

24.01.2008, 20:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.01.2008, 20:50

clock-img

koala

pencil-img

5539

Meni je G na začetku nosečnosti rekel, da se iz krem tako malo resorbira v telo, da lahko uporabljam vse kreme ki sem jih že pred nosečnostjo.
Sep ap tudi brala da naj nosečnica nekaterih krem naj ne bi uporabljala. Povprašaj ginekologa.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem