cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

še katera v novembru,v LJ na operaciji ??

clock-img

01.11.2005, 12:05

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ŽIVJO.user posted image

najprej pozdravčki vsem fosilkam,sotrpinkam-user posted image  in vsem pupam nasploh.
no,naj vam povem,da se datum moje laparo in histeroskopije strmo bliža.user posted image user posted image tik tak bo 24.11..ima še katera op novembra???za 1x nism nič user posted image user posted image ,me bo pa dajal par dni prej.
če je še kaka na seznamu,se mi naj oglasi.
upam,da bo po posegu vsaj za 50% več možnosti do user posted image .čeprav berem,da ni vedno tako lepo kot vuser posted image .

punce držte pesti ,ko bom imela sveže informacije pa se takoj javim v razlago postopkov.

lp naja 78,sem kr mal user posted image user posted image user posted image ,včasih sem lohk kej lepga napisala....zdaj po 1,5 letu pa nič več.kr nimam besed.

clock-img

01.11.2005, 19:54

clock-img

nanica

pencil-img

852

Živjo,
jaz bom operirana 14 dni pred tabo.

Veliko sreče obema!user posted image

nanica

clock-img

02.11.2005, 11:26

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Čau,
mal bom uletela v vajino temo pa vprašala kolk časa se čakale na operacijo odkar ste se naročile?
Lp larisa

clock-img

02.11.2005, 18:50

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ojla larisa.v lj je čakalna doba od 1-4 mesecev.odvisno kolk se pobrigašuser posted image .jaz sem imela željo biti perirana novembra in so mi željo izpolnili.če jo bom dočakala pa drugo.vse je odvisno,kdaj in kako ti variira user posted image  v mesecu.

nanica glej da sporočiš.user posted image user posted image user posted image ,evo ti za srečo.

clock-img

07.11.2005, 21:31

clock-img

korenček

pencil-img

3

Pozdravček pupe !
sem nova na tem forumu,in vam moram povedat da mi je zelo všeč.
pupike jaz sem že imela histeroskopsko op. prejšni mesec v lj. pri dr.Tomaževiču. No ja saj veste ni bilo hudega je pa malo neprijetno,če ti štafnajo tam spodaj.Moj problemček pa je takle:leta 1995 sva z možem načrtovala otročička in sva čakala 2 leti potem pa sem bila nosečkajavascript:void(AddText('user posted image ')) in rodila se nama je zdrava in vesela pupika stara je 7 let ampak sva se matrala po njej 4 leta tak sem zdaj bila na op. in upam ,da bom kmalu spet nosečka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem