cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Študentka-Pavzerka-Noseča

clock-img

08.09.2006, 16:42

clock-img

Anonimen

Pozdrav!
Prosila bi za malo pomoči - ta mesec imam zadnji mesec status, nato bom eno leto pavzirala, sem noseča in bom se mogla po vsej verjetnosti prijaviti na zavod? Od zavoda bom dobila določeno nadomestilo, če se ne motim? Kot recimo porodniška? Kje lahhko to uredim? Potem moram oddati obrazec za otroški dodatek...na centru to? Pa še nekaj me zanima .- to nadomestilo začneš dobivati en mesec pred PDPjem, če se ne motim?
Glede paketa - kje to uredim? In kje se podpiše starševstvo?

clock-img

08.09.2006, 17:10

clock-img

nikica18

pencil-img

8

user posted image pozdravljena študentkauser posted image
ja od zavoda dobiš ko rodiš  moreš nesti rojsti list otroka na center za socialno delo,in dobiš v višini 40.tisoč tolarjev starševski dodatek,.
če si mislala očetovsrvo se podpiše tudi tam ko urejaš te zadeve za otroške in za starševski  dodatek.dobiš pa ta denar ko rodiš.
paket urejaš tudi na csd in ga dobiš en mesec preden imaš rok.
upam da sem ti kaj pomagala in da si boš uredila vse pravi časuser posted image
lepo se mej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem