cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Štedilnik na plin ali elektriko

clock-img

15.04.2011, 08:04

clock-img

latris

pencil-img

136

Imamo en mini el. kuhalnik 750W in en pilnski kuhalnik od campinggasa, ki dela sicer zelo uredu, je pa un čist tamali. Ja pa se picapan ne smem pozabit. Dokler sva bila sama in pa ko smo šli z otroci kampirat za par dni, je to še šlo. Zdaj pa razmišljamo o eni malo boljši "kuhinji". Najbolje bi bil štedilnik ki je samostoječ, da nam nebi zasedel naše mize.

Ne vem kako je kaj z elektriko po tujini, da nebi imeli premočnega kuhalnika. Mogoče je še najbolj univerzalen plinski.
Kaj vi uporabljate in kakšna bomba pride zraven?

clock-img

15.04.2011, 13:01

clock-img

viv_

pencil-img

9144

boljš plin... po kampih je slaba elektrika, še uni pizza pani mečejo ven...

mi mamo tegale in je super:
http://www.campingaz.com/si/p-22946-camping-kitchen-extra.aspx

pa kar sestavljenega postavimo v avto, v omarici je pa vsa posoda.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

15.04.2011, 13:51

clock-img

latris

pencil-img

136

Sem gledala tega in se bom kar odločila zanj. Na plin itak ful hitreje zavre, pa še kjerkoli ga lahko uporabljaš. Edino cena je malo huda. Najceneje ga dobiš za 150euruser posted image .

Pa še nekaj me zanima, a una cev za plin zraven pride, al morš dokupit?

clock-img

15.04.2011, 20:57

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mislim, da je bilo vse zraven. Mi ga imamo že 5 let... malo poglej po netu, se da dobiti tudi ceneje.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

16.04.2011, 12:52

clock-img

latris

pencil-img

136

Ma ne user posted image . Sem prov jezna, ker se ga včeraj naročila za 150. Sem vse pregledala in nisem našla nič ugodnejšega. No evo, ker ne morem malo počakat.

clock-img

18.04.2011, 13:54

clock-img

latris

pencil-img

136

Sem preklicala naročilouser posted image . Itak je pa teh kuhenj zmanjkalo, tako, da sem zdaj naročila na svetuzitkov za 100eur in bom počakala, da jih spet dobijo.

clock-img

21.04.2011, 17:39

clock-img

alamar

pencil-img

121

Ha, sedaj je pa tudi tukaj 150 EUR. No, upam, da si ga dobila še po stari ceni.

clock-img

21.04.2011, 21:34

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Mi imamo električnega, pa nič ven ne meče. Mamo tud normalen hladilnik na elektriko pa pizzapan tud. Pa radio, TV ... vse na elektriko. Aja, pa luč tud.

clock-img

22.04.2011, 14:58

clock-img

alamar

pencil-img

121

To ven vrže, ko povečini kaki vzhodnjaki priklopijo predpotopne štedilnike ali hladilnike. Se mi je enkrat na Krku zgodilo, da je en Madžar večkrat dnevno priklapljal nek star kuhalnik in je ven metalo varovalko na omarici. Ni pomagalo, da mu je električar razložil, da ne sme več priklapljat, ampak je po treh dneh končno prišel varnostnik in mu zaplenil kuhalnik.user posted image

Drugače je v večini kampov v pravilniku, da se ne sme priklapjati velikih porabnikov energije, kar hladilniki, kuhalniki in el. žari so. Ampak še nisem doživel, da bi mi kdo zaradi tega zatežil.

clock-img

22.04.2011, 18:27

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: alamar
Drugače je v večini kampov v pravilniku, da se ne sme priklapjati velikih porabnikov energije, kar hladilniki, kuhalniki in el. žari so. Ampak še nisem doživel, da bi mi kdo zaradi tega zatežil.

Jaz tega pravilnika še nikol nikjer nisme videla.

Sicer men je drugač mal BV vsa ta elektrika, ampak kaj čem, se prilagajam.

clock-img

22.04.2011, 21:23

clock-img

alamar

pencil-img

121

Vsak kamp ima pravilnik izobešen v recepciji. Velika večina pa tudi na tiskanem listu. Ponavadi je na drugi strani lista s planom  (zemljevidom) kampa. V tem pravilniku je napisano kaj vse se sme in ne sme v kampu početi.

clock-img

01.05.2011, 20:11

clock-img

latris

pencil-img

136

IZVIRNO SPOROČILO: alamar

Ha, sedaj je pa tudi tukaj 150 EUR. No, upam, da si ga dobila še po stari ceni.

Ja, sem 2 dni po mojem naročilu videla, da so se podražile. Jaz sem jo dobila še po stari ceni za 100euruser posted image . Najlepša ti hvala!

clock-img

02.05.2011, 11:04

clock-img

dremik

pencil-img

21

kaj pa mini indukcijska plošča user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.05.2011, 12:39

clock-img

alamar

pencil-img

121

Tudi zakon. Sploh, če jo kje poceni v akciji dobiš (ponavadi ima Leclerc) in seveda, da imaš posodo primerno za indukcijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem