cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Špinača-katera?kako?

clock-img

19.11.2005, 12:05

clock-img

Anonimen

Katero špinačo kupite(zamrženo) in kako jo pripravite?user posted image

Sem včeraj iskala eno bolj kremno pa ni blo ničuser posted image Drugače pa iščem , da je čim bolj drobna!user posted image

clock-img

19.11.2005, 12:17

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Mi kupujemo kr tisto v Sparu - Spinat-pasiert od Austria frost - nam je še najbolj okusna. Pri pripravi pa nič ne kompliciram, samo solim, mal mlekca al pa kisle smetane, če je treba mal zgostit dam mal "ajnprena" in to je to. Pa začuda jo Jan je. user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

19.11.2005, 12:19

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ja, pa valjda jajčko na oko in pire krompir, ki pa ga Jan NE je user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

19.11.2005, 12:24

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Joj, CatJa, si mi lušte naredila.
Mi tudi kupujemo čisto navadno zmrznjeno šinačo, kateri dodamo malo masla, mleko ali tekočo smetano in sol. Drugače še stisnem en strok česna, vendar sedaj ne, ker je Brin star šele 11 mes.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

19.11.2005, 14:23

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Lina je stara 8 mesecev in sem ji te dni tudi prvič skuhala špinačo. Kupila kar navadno zmrjeno od Ete, pri kuhanju pa nisem nič komplicirala.Dodala malo mleka in na koncu kislo smetano za boljši okus.Pojedla brez problema.

clock-img

20.11.2005, 09:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.11.2005, 21:52

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Jest dobim spinaco od tasce jo prekuham in zmeljem in dam v skrino. Ko si jo pa pripravljam pa nardim tko da jo na olju nekaj casa mal prazim, pa dodam mal vode, potem pa posolim, popr in cesen in na koncu se kislo smetano mmmmmm. Vcasih zmesam spinaco v krompir ko delam pire, in je zelo lepo videt zeleno belo na krozniku. Al pa preprosto spinaco zmesam v jajca in specem. 

clock-img

20.11.2005, 22:27

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

BoFrost-ova je kremna pripravljena v "žličnikih".Tako jo vzameš, kot potrebuješ in ne potrebuje nobene posebne obdelave ali dodajanja.

user posted image

clock-img

20.11.2005, 22:35

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz jo pa delam tako:
Popražim malo čebulice,toliko časa,da malo zarumeni.Nato dodam malo moke,da se zgosti,nato dam noter špinačo,maslo,kislo smetano, posolim in zalijem z mlekom.Vse dobro premešam,da dobim ravno tapravo gostoto.Na koncu dodam še malo česna.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

20.11.2005, 23:58

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Jaz imam domačo, zmrznjeno. Ponavadi pripravim tako kot ostale: maslo, špinača, moka, mleko, sol, česen, kisla smetana. Za malčka pa sem jo naredila takole: pokuhala v malo vode, zmiksala in dodala pasirano skuto. Pa zraven pire krompir. Bilo je njami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem