cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Šparglji

clock-img

27.03.2013, 11:06

clock-img

takotako

pencil-img

608

Rabim kake res dobre jedi-ne zahtevne s šparglji. Sem gledala in vidla da prodajajo sadike in jih bom par posadila. Zdaj pa rabim recepte...

clock-img

27.03.2013, 11:11

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Jaz sem jih prejšni teden imela na jedilniku(zdaj mi jih je pa zmanjkalo)
jajčka+šparglji
rižota z šparglji
špargljova juha
špargljova solata+jogurtov preliv in popečen lososov file(za prste polizat)

Na kulinariki imaš kar nekaj receptov.....

Dober tek!

clock-img

18.04.2013, 23:12

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Če boš imela domače...ni problema. Na splošno je s špaglji tako, da je zelo pomembno ali so sveži. Če niso ravno z vrta...olupi spodnjo četrtino ali tretjino. Jaz jih samo blaširam. Recimo 3 min. Potem jih lahko tudi zamrzneš.
Meni so najboljši z domačimi testeninami. Rahlo blanširane samo na hitro popečem (jaz na olivnem olju, ker imam bolnika doma - je pa še bolj okusno na putru). Dodam malo manj mastne smetane, sol, poper in malenkost muškatnega oreščka. Če gre za lahek obrok - je to vse kar potrebuješ. Je pa lahko super priloga ob kakšnem dobrem bifteku.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

19.04.2013, 00:11

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

gratinirani šparglji. skuhaš šparglje in zavuješ v pršut. posuješ s sirom po želji in zapečeš v pečici.
user posted image

ali pa
http://okusno.je/recept/sparglji-s-prsutom-na-zaru

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem