cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Šotor-mrzle noči

clock-img

24.07.2008, 23:04

clock-img

muha1

pencil-img

666

V nedeljo imamo namen iti kampirat v Ankaran, pa me malo skrbijo hladne noči, nekje med 15 in 16 stopinj user posted image . Spalne vreče imamo res kvalitetne, samo jaz sem tako zmržnjeni tip, vem, da me bo zeblo user posted image . Kako pa vi preživljate hladne šotorske noči user posted image  ?

clock-img

24.07.2008, 23:56

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

V šotoru ne letujemo, pač pa v prikolici. Sicer je bila letno zimska - z grelniki, a sva jih vse ven pometala, sedaj pa v hladnih dneh oz. večerih (spomladi in jeseni) uporabljava kalorifer.
Če boš imela elektriko, vzami s seboj še kalorifer.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.07.2008, 00:47

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

samo brez panike. predstavljaj si kampiranje na Soči kjer se res shladi ponoči, pa sploh ni panike in je super.

pač se mal več obleči, nogavice si obuj, pa še kako dekco vzemi s seboj, za vsak slučaj. po mojem te itak sploh ne bo zeblo.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

25.07.2008, 09:36

clock-img

.Anonimna.

pencil-img

102

Jaz sem edino gledala na to, da imamo v spalnici vedno zaprto zadrgo. če sem pustila malo odprto je bilo ponoči kar mrzlo.
Sem pa seboj vzela eno deko, ki sem jo vrgla čez spalko. Ampak to je bilo junija na Korziki.
Jaz mislim, da zdaj ne bo take panike. Dolge hlače pa rokave pa je....ampak se zna zgodit, da se zjutraj zbudiš premočena user posted image

clock-img

25.07.2008, 09:39

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

pižamo in deko čez pa je in tvoj nej te fajn stisne..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

25.07.2008, 11:36

clock-img

muha1

pencil-img

666

Ja, prav imate, moram si pripraviti še deko in ne samo eno user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem