cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Šolska torba

clock-img

22.07.2009, 12:10

clock-img

azik

pencil-img

149

Zanima me s čim bi lahkop očistila šolsko torbo. Namreč hčerka gre v 3 razred in bo imela torbo ,ki jo je nosila še v prvi in drugi razred.Torba je zelo dobro očuvana ,le potrebna je čiščenja .zato se mi poraja vprašanje s čim naj jo ,očistim prosim za nasvete,za katere se že vnaprej zahvaljujem.

clock-img

22.07.2009, 16:29

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

voda,krtača in detergent?ne vem,ko sem jaz hodila v šolo je bilo tako...

clock-img

25.07.2009, 21:39

clock-img

dalara

pencil-img

35

Odvisno kakšno torbo ima. Moj sin gre v 5 razred in ima  šolsko torbo že od prvega razreda. Vsako leto 1x ali pa celo 2x  jo operem  kar v pralnem stroju.

clock-img

09.08.2009, 17:18

clock-img

staši

pencil-img

367

Kot je napisala predhodnica topla voda ,krtača ,pralni prašek in to jo opere hči kar sama  in se par dni šuši zunej na soncu .

clock-img

21.08.2009, 09:33

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mi smo vedno imeli več al manj invcte ali seven torbe na 2 klipsne.Mama jih je kar v stroj vrgla na 30 stopinj in so prišle ven kot nove.Tudi jaz športne narbtnike vse vržem v stroj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem