cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Šmarješke Toplice

clock-img

03.03.2013, 21:20

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Priporočate obisk (4 do 5 dni z družino)?

clock-img

03.03.2013, 21:49

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Odvisno kaj pričakuješ......če želiš mirni oddih je to to....

Šmarješke toplice se ne grejo turizma na veliko.....so usmerjene v rehabilitacijo poškodovancev po poškodbah kolen in živijo zgolj od tistih, ki gredo po poškodbah (predvsem kolen, kolkov, pa tudi srčnih bolnikov) na rehabilaticijo tja in od njihovih spremljevalcev.....

Tako da v bazenih ni gužve....kakih vodnih parkov ni......sta pa dva notranja in en zunanji bazen......v vasi ni nobenega dogajanja......

No imajo pa baje dober wellness center.....in ponujajo tudi razne lepotne popravke (liposukcije itd.).....verjetno se ljudje teh popravkov poslužujejo ravno zaradi neturističnosti tega objekta....kjer ostaneš sorazmerno skrit......

clock-img

03.03.2013, 23:10

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Liliana, glede na tvoje izkušnje - priporočaš?

clock-img

04.03.2013, 10:40

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Jaz sem bila tam s hčerko z možem, ko je bil na rehabilitaciji kolen......tako da ni bil ravno klasičen oddih....

Izbrala jih pa za dopust glih ne bi.....user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem