cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Škrniclji sladkarij za šolarje

clock-img

26.08.2008, 12:19

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Zanima me, če se jih da pri nas kje kupiti. V tujini je to zelo popularno za prvišolski dan. Videti je kot stožec iz papirja, na vrhu ima pentljico, napolnjen pa je s sladkarijami in drobnimi šolskimi potrebščinami. moja mala je to videla, zdaj pa sprašuje, če ga bo ona tudi dobila

clock-img

26.08.2008, 12:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V trgovini še nisem zasledila, lahko ga pa sama narediš. Bo še lepše in bolj izvirno.user posted image

clock-img

26.08.2008, 12:51

clock-img

HHH

pencil-img

1221

No, saj to je pa plan B - namreč da ga sama naredim, ampak časa imam bolj malo

clock-img

26.08.2008, 12:51

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ja, vem, kaj misliš, in ne, nisem jih videla pri nas. Še najbliže bi bil kakšen Müller mogoče.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

26.08.2008, 12:54

clock-img

Anonimen

Jaz po njem hrepenim še od mojega prvega razreda... torej 16 let!

user posted image

Poglej v Mullerju pri sladkarijah. Al pa v Hoferju, Lidlu, Leclarcku. Lahko, da se kje najde(v Avstriji ga imajo 1000%).

Drugače pa ga lahko komot narediš sama in ga napolniš s sladkarijami.

clock-img

26.08.2008, 12:56

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Jaz sem lani videla veliko otrok s temi škrniclji, so jih pa v Mulerju prodajali.

jaz bom našemu prvošolcu pa kar torto spekla pa otroški šampanjec mu bom kupila. naj ve, da je šola res nekaj posebnega.

clock-img

26.08.2008, 12:57

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Jaz sem lani videla veliko otrok s temi škrniclji, so jih pa v Mulerju prodajali.

U super, dobro, da vem.user posted image

clock-img

26.08.2008, 12:59

clock-img

HHH

pencil-img

1221

psa

jaz bom našemu prvošolcu pa kar torto spekla pa otroški šampanjec mu bom kupila. naj ve, da je šola res nekaj posebnega.

pametna punca! tole idejo bom pa ponucala

clock-img

26.08.2008, 13:01

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: HHH

psa

pametna punca! tole idejo bom pa ponucala

me veseli. No, naš za torto ve, sva se včer pogovarjala, za šampanjec pa ne, pa ga vedno v trgovini tako blaženo gleda, ga je dobil za RD, pa bi kar še, pa sem mu razložila, da je to samo za poseben priložnosti. Uuuuu, bo presenečen user posted image

clock-img

26.08.2008, 13:08

clock-img

HHH

pencil-img

1221

pa ga vedno v trgovini tako blaženo gleda, ga je dobil za RD, pa bi kar še, pa sem mu razložila, da je to samo za poseben priložnosti. Uuuuu, bo presenečen user posted image

Kot da bi o moji smrkljici govorila. Res hvala da si me spomnila

clock-img

26.08.2008, 13:11

clock-img

Volga

pencil-img

9346

pa ga vedno v trgovini tako blaženo gleda, ga je dobil za RD, pa bi kar še, pa sem mu razložila, da je to samo za poseben priložnosti. Uuuuu, bo presenečen user posted image

Kot da bi o moji smrkljici govorila. Res hvala da si me spomnila

na ktero šolo pa gre? Sva iz istega mesta user posted image

clock-img

26.08.2008, 13:14

clock-img

HHH

pencil-img

1221

novo mesto

clock-img

26.08.2008, 13:22

clock-img

Volga

pencil-img

9346

novo mesto

že, že, samo na ktero šolo v NM?

clock-img

26.08.2008, 13:24

clock-img

HHH

pencil-img

1221

bršljin

clock-img

26.08.2008, 13:46

clock-img

Anonimen

Teli škrniclji oz. Zukertüten so nemška tradicija, da si otroci prvi dan šole s svojimi novimi sošolci malo razdelijo sladkarijo ... v bistvu, da imajo en razlog, da se malo spoznajo med sabo in to.

Pri nas tega še nisem zasledila ... no ja ... mogoče se bo pa počasi razširilo to k nam kot noč čarovnic in to.

Drugače se da pa to super naredit iz onih kartonastih in poslikanih stožšastih kapic, ki jih prodajajo v trgovinah (npr. Mercator) za razne rojstnodnevne zabave. Okrog odprtine se nalima okrasni papir, škrnicelj se napolni s sladkarijami in nato okrasni papir zaveže z enim pisanim trakom, pa je.

clock-img

26.08.2008, 13:57

clock-img

glen

pencil-img

1870

Jaz sem videla v Mullerju zelo lušne, od didla al kako se že napiše una firma ,samo so bili kr dragi

clock-img

26.08.2008, 15:35

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: glen

Jaz sem videla v Mullerju zelo lušne, od didla al kako se že napiše una firma ,samo so bili kr dragi

Jaz sme bila pred 10 minutami, pa jih niso imeli. Razen ene, kjer je notri samo tisti jedilni papir v obliki enih krogcev.

clock-img

26.08.2008, 16:29

clock-img

Anonimen

Lani so imeli v Müllerju, taki rumeni so bili. 

clock-img

26.08.2008, 18:57

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: glen

Jaz sme bila pred 10 minutami, pa jih niso imeli. Razen ene, kjer je notri samo tisti jedilni papir v obliki enih krogcev.

In kaj naj bi s tem user posted image  Morda imajo namen še dobiti. Bom šla jutri jaz v našega Mulerja pogledat.

clock-img

29.08.2008, 23:14

clock-img

Anonimen

Mi smo bili v Avstriji ta teden! Na tone teh škrnicljevuser posted image !

clock-img

30.08.2008, 13:50

clock-img

Ta otročja

pencil-img

10

in kaj konkretno se najde noter?
a ga lahko katera slika?

clock-img

31.08.2008, 14:52

clock-img

Anonimen

Evo z ene nemške strani - otroci s temi škrniclji (Zuckertüte):
user posted image

Notri se pa najdejo razne sladkarije, pisani svinčniki, ravnilca, radirke, ... kar si ponavadi otroci razdelijo oz. menjajo med seboj.

clock-img

01.09.2008, 13:10

clock-img

lea23

pencil-img

517

ooo ful fajn!
a to naj bi kupili starši svojim otrokom in jim dali za prvi šolski dan ko gredo v šolo, al naj bi jih dobili v šoli?

men so ful ušeč user posted image

clock-img

04.09.2008, 08:24

clock-img

Anonimen

Otroci jih prinesejo s seboj v šolo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem