cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Šivalni stroj Pfaff Element 1060 S Hofer

clock-img

19.01.2012, 21:09

clock-img

divjaovčka

pencil-img

14

Pozdravljene!

Danes je Hofer v reklami objavil šivalni stroj za 100 eur. http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_26125.htm
Zanima me, ali je primeren za začetnico, ki bi šivala samo kakšne popravke na otroške majčke, hlače, kakšno prevlekco za blazino, predpasnik?
Zanima me mnenje tistih, ki znate šivat in imate izkušnje s šivalnimi stroji. :)

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 20.1.2012 15:18:16 >

clock-img

24.01.2012, 10:44

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Jaz imam doma podoben šivalni stroj kot je tale že par let in sem z njim zelo zadovoljna. Uporabljam ga za take stvari kot praviš da ga boš sama rabila, pa tudi pustne kostume, posteljnino in podobne stvari sem že šešila nanj.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

13.03.2012, 19:52

clock-img

slutnja

pencil-img

217

zanima me kot vidim da ste uporabnica hoferjevega sivalnega stroja oz.podobnega ce se da zasit tudi kavbojke oz rob kavbojk... kajti najvec bi rabila prav za to, ker si vse kavbojke moram zozati in me zanima ce se da s tem strojem? hvala za odgovor...

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

clock-img

17.03.2012, 09:28

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Jaz z mojim strojem brez problema šivam robove kavbojk.
Ti novejši stroji imajo že vsi po vrsti možnost prilagajanja višine ˝šivalne tačke˝ glede na to kako debelo blago šivamo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem