cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Še vedno čišča??

clock-img

20.07.2005, 16:13

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Po petih tednih od poroda se je vse uredilo, ni bilo več nobenega izcedka. Danes, po šestih tednih pa spet kri. Je to še vedno čišča ali bi že lahko bila menstruacija? Nekam hitro se mi zdi za M.

Lp

clock-img

21.07.2005, 00:06

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ene pripovedujejo, da so kr kmalu po koncu čišče dobile menstruacijo. Dojiš? Kdaj pa imaš prvi pregled po porodu? Ker sveže krvavitve po porodu ne bi smelo biti, vsaj v smislu čišče ne. Sicer je bolje, da se greš pokazati h ginekologu, boš vsaj vedela, pri čem si. Srečno!:sloncek:

clock-img

21.07.2005, 07:28

clock-img

mimica

pencil-img

354

enako se je zgodilo meni. Že sama sem prav predvidevala, da je menstruacija, saj se je začela in končala tako kot vedno pred nosečnostjo. To mi je tudi potrdil moj ginekolog. Je pa res, da ni nujno, da bo redna.

clock-img

21.07.2005, 10:25

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Za pregled sem se mislila ta teden naročit, zdaj pa to. Ja, dojim oz. si večinoma črpam mleko.
Ponavadi me je prvi dan menstruacije ful zvijalo v trebuhu, brez tablete ni šlo, tak da mi je vse to malo čudno, ker me zdaj nič ne boli.:zmeden:

clock-img

21.07.2005, 14:12

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Jaz sem imela čiščo 5 tednov, potem je že skoraj izginila po enem tednu pa spet nekaj krvi, vendar to ni bila menstruacija. Nimam jo še sedaj, ko je star 8 mesecev. Je pa potem tista krvavitev izginila v 1 tednu. Lahko da je še čišča. lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem